Γούσιος : " Θα έλθει βελτίωση, δεν έχουμε βασικούς και αναπληρωματικούς...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γούσιος : " Θα έλθει βελτίωση, δεν έχουμε βασικούς και αναπληρωματικούς...''

 


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Πάνος Γούσιος έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του απέναντι στον Αερωπό, τηρουμένων ασφαλώς των σχετικών αναλογιών :

'' Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Είναι πολύ ευχάριστο ότι γυρίσαμε και ότι αγωνίσθηκαν όλα τα παιδιά, ωστόσο, πάντα κάνουμε ροτέϊσον, δίχως να έχουμε βασικούς και αναπληρωματικούς. Δεχθήκαμε γκολ με δυσκολία, καθώς, ήταν πολύ καλοί και οι 2 τερματοφύλακες ενώ και συνολικά, λειτουργήσαμε όπως έπρεπε. Χωρίς φιλικά ματς, δεν περίμενα περισσότερα πράγματα σε αυτό το χρονικό σημείο. Τα παιδιά έπαιξαν καλά. Το τέμπο μας θα βελτιώνεται σταδιακά. Θα είμαστε καλύτεροι. Κερδίσαμε δίκαια, με μία καλή εμφάνιση ''.

Ο αθλητής του ΠΑΟΚ, Νίκος Λιάπης επεσήμανε : '' Ηταν πρόκληση για εμάς αυτό το ματς. Φανήκαμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Ψυχοφθόρο ότι προηγήθηκε, αλλά, ο ΠΑΟΚ μας στάθηκε πολύ καλά στο διάστημα της διακοπής. Βγήκαν στο τεραίν της Εδεσσας όσα σχεδιάσαμε και με σημαντικό ατού ότι έμεινε ο βασικός κορμός της ομάδας,  πήραμε αυτό που θέλαμε ''. 

Από τον Αερωπό, ο αρχηγός και πλέϊ μέϊκερ Φώτης Μισαηλίδης υποστήριξε : '' Φάνηκε η αγωνιστική απραξία και από τις 2 ομάδες. Εγιναν λάθη, δεν είχαμε ανάσες εμείς λόγω λίγων αλλαγών, κάναμε ότι μπορούσαμε, αλλά, χωρίς φιλικά δεν είχαμε περιθώρια για καλύτερο ρυθμό. Εχουμε νεανική ομάδα, με  προβλήματα τραυματισμών.  Δεν κυνηγάμε κάτι σε αυτό το ψυχοφθόρο πρωτάθλημα, αλλά, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο. Δύσκολα τα πράγματα για την τριάδα, ειδικά για τις ομάδες της επαρχίας. Το Κύπελλο άλλη περίπτωση, ελπίζω να τα πάμε καλά εκεί ''. 

Ο έφορος της ομάδας Μάκης Ρόμπης, ευχαρίστησε τον μέγα χορηγό του Αερωπού Mandynamic για την στήριξη του στην τελευταία τετραετία, προσέθεσε ότι είναι πολύτιμη η αρωγή όλης της κοινωνίας της Εδεσσας και συμπλήρωσε ότι '' εύχεται να κυλήσει ότι απέμεινε από τη σεζόν δίχως τραυματισμούς '' ενώ ευχήθηκε στον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του. 



No comments