Ανανιάδης: «Προετοιμαστήκαμε για ντέρμπι - Χαρούμενος, που η πρώτη μου παρουσία στους πάγκους συνοδεύτηκε με νίκη σ' ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανανιάδης: «Προετοιμαστήκαμε για ντέρμπι - Χαρούμενος, που η πρώτη μου παρουσία στους πάγκους συνοδεύτηκε με νίκη σ' ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι»



Για ντέρμπι είχε προετοιμαστεί η Πυλαία, η οποία επικράτησε (26-25) του Φιλίππου Βέροιας, επεσήμανε στο greekhandball.com ο τεχνικός της ομάδας, Μπάμπης Ανανιάδης. Ο κόουτς των Θεσσαλονικέων πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ως προπονητής και τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος για το ότι η πρώτη του παρουσία στους πάγκους συνδυάστηκε με νίκη σ' ένα πολύ κρίσιμο ματς.

Δήλωσε: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ σημαντική νίκη και για τον χαρακτήρα που έβγαλαν στις τελευταίες κρίσιμες φάσεις του παιχνιδιού. Προετοιμαστήκαμε για ένα ντέρμπι, όπως και έγινε και επίσης γνωρίζαμε ότι η ομάδα που θα έχει τα λιγότερα κακά διαστήματα, λόγω της απραξίας, θα επικρατήσει. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού, στα οποία υστερήσαμε σήμερα. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι».

Όσον αφορά στο ντεμπούτο του ως προπονητής, σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που η πρώτη μου παρουσία στους πάγκους συνοδεύτηκε με νίκη σ' ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την εξέλιξη του Πρωταθλήματος. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου και για την ευκαιρία, που μού δίνεται».

No comments