Πελεκίδης : '' Πιστεύω στα θαύματα, αλλά, δεν παίζουμε μόνοι μας...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πελεκίδης : '' Πιστεύω στα θαύματα, αλλά, δεν παίζουμε μόνοι μας...''

 




Ο ΠΑΟΚ έχασε στο πρώτο παιχνίδι του με αντίπαλο την Μάλαγα, στη Μίκρα, με 30-21 και ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης Δημήτρης Πελεκίδης, αναγνώρισε ότι ακόμα και το θαύμα της πρόκρισης είναι δύσκολο πλέον στην, εκ των πραγμάτων, απαιτητική ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα.

Αναφερόμενος στον αγώνα, ο Πελεκίδης επεσήμανε : '' Οταν παίζεις με μία έμπειρη ομάδα, που αγωνίζεται σε πρωτάθλημα άλλου επιπέδου, είναι δύσκολο να καταφέρεις αυτό που επιδιώκεις, αν δεν παίξεις στα όρια σου και πάνω από αυτά. Είχαμε κακή προσαρμογή στο πρώτο ημίχρονο και εκεί έφυγε η διαφορά. Στο δεύτερο μέρος, πήγαμε την διαφορά στα τρία γκολ, αλλά, δεν καταφέραμε να μειώσουμε ακόμα περισσότερο και να πλησιάσουμε την Μάλαγα και στη συνέχεια το παιχνίδι έφυγε. Ξέραμε ότι ήγαν πολύ δύσκολο παιχνίδι και βεβαίως είναι δύσκολο να καλύψεις την διαφορά, αλλά θα δούμε τι πήγε λάθος. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και επί της ουσίας την Κυριακή να κερδίσουμε πρώτα το ματς, με καλύτερη εμφάνιση. Στα θαύματα πιστεύω, αλλά, εδώ υπάρχει  ανθρώπινος παράγοντας και δεν παίζουμε μόνοι μας. Για να γίνει το θαύμα, αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, θα πρέπει εμείς να έχουμε εντελώς άλλη εικόνα και η αντίπαλος μας να έχει χειρότερη απόδοση ''. 

Η Βάσια Γκάτζιου, που αγωνίσθηκε και ως ίντερ και όχι μόνο ως εξτρέμ, παραδέχθηκε  ότι '' ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε νευρικά και αγχωμένα, έπρεπε να παίξει καλύτερη άμυνα, αλλά, όταν η διαφορά πήγε στα 3 γκολ δεν έδειξε χαρακτήρα και έτσι μένει πια ένα ακόμα 60λεπτο στο οποίο θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ''. 

Η Καστοριανή αθλήτρια προσέθεσε : '' Η διαφορά των 9 γκολ είναι μεγάλη ώστε να καλυφθεί, αλλά, θα τα δώσουμε όλα. Μετρά σίγουρα ότι δεν έχουμε ρυθμό από την έλλειψη αγώνων και όλη αυτή η κατάσταση μας επηρεάζει, αλλά, ελπίζουμε ότι θα μας αφήσουν να ξεκινήσουμε τα πρωταθλήματα....''.



No comments