Γκαντής: «Ευελπιστούμε να τερματίσουμε αυτή την δύσκολη σεζόν - Δεν είμαι αισιόδοξος, ούτε απαισιόδοξος ότι θα ολοκληρωθούν τα Πρωταθλήματα» (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γκαντής: «Ευελπιστούμε να τερματίσουμε αυτή την δύσκολη σεζόν - Δεν είμαι αισιόδοξος, ούτε απαισιόδοξος ότι θα ολοκληρωθούν τα Πρωταθλήματα» (vid)


Δηλώσεις στο AC PAOK TV έκανε ο Πρόεδρος της ΟΧΕ, Κώστας Γκαντής, που βρέθηκε στην Έδεσσα και παρακολούθησε την αναμέτρηση, Αερωπός Έδεσσας - ΠΑΟΚ. Το greekhandball.com απομαγνητοφώνησε μέρος αυτών και τις παρουσιάζει παρακάτω.

Σχολίασε, μεταξύ άλλων: «Το χάντμπολ, όπως και όλα τα αθλήματα, αντιμετωπίζει την πανδημία με το δικό του τρόπο. Το άθλημά μας, μετά από 4 μήνες, μπήκε ξανά στα γήπεδα σήμερα. Ήρθα στην Έδεσσα, συζητήσαμε για το γηπεδικό θέμα. Έχει σχεδιαστεί να γίνει ένα νέο γήπεδο στην Έδεσσα, το οποίο έχει προγραμματιστεί για κατασκευή από τον Δήμο. Ένα ακόμα γήπεδο στην Άρνισσα Πέλλας, προσπαθούμε να κατασκευαστεί με προδιαγραφές χάντμπολ, για να δημιουργηθεί πυρήνας χάντμπολ με πυλώνα τον Αερωπό. 

Ευελπιστούμε, με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα, να τερματίσουμε αυτή την δύσκολη σεζόν. Δεν είμαι αισιόδοξος, ούτε απαισιόδοξος ότι θα ολοκληρωθούν τα Πρωταθλήματα. Θα το παλέψουμε, για να βοηθήσουμε τις ομάδες να ολοκληρώσουν την σεζόν. 

Έχουμε κάνει προετοιμασία, έχουμε ανακοινώσει στα σωματεία τι βοήθεια μπορούμε να προσφέρουμε. Αν η πανδημία κινηθεί σε προβλέψιμα πλαίσια, νομίζω πως μπορούμε να ολοκληρώσουμε την σεζόν. Προέκυψε η δυσάρεστη είδηση της ματαίωσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων, που θα διεξαγόταν στην Αθήνα και πλέον είμαστε σε φάση αναδιοργάνωσης. Θα έχουμε Beach Handball το καλοκαίρι, καθώς επίσης και την Εθνική Ανδρών και την Εθνική Γυναικών μέσα στον Μάρτιο. Θα δούμε τα αποτελέσματα και θα αναδιοργανώσουμε την στρατηγική μας αναφορικά με τις Εθνικές ομάδες».

No comments