'' Γλύκανε '' το Πανόραμα η εξαιρετική Μελίνα, 22-19 την αξιέπαινη Προσοτσάνη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Γλύκανε '' το Πανόραμα η εξαιρετική Μελίνα, 22-19 την αξιέπαινη Προσοτσάνη





Ομορφο παιχνίδι στο Πανόραμα, όπου η γηπεδούχος επικράτησε, με '' στήριγμα ''  την εξαιρετική σε απόδοση Μελίνα Κουτσιμανή, που πρωταγωνίστησε με τις επεμβάσεις της στη νίκη της ομάδας της, την πρώτη στο πρωτάθλημα, με 22-19 απέναντι στην Προσοτσάνη.

Η Κουτσιμανή '' έπιασε '' τρία πέναλτυ ενώ πραγματοποίησε και δώδεκα αποκρούσεις

Το ματς όντως ήταν για γερά νεύρα, καθώς, οι εναλλαγές στο σκορ ήταν συνεχείς ενώ για μεγάλο διάστημα, από το 40΄ και έπειτα, ήταν πολλές οι επιθέσεις που δεν ολοκληρώθηκαν και διαδοχικά τα λάθη, με συνέπεια το επιμέρους σκορ για το τελευταίο εικοσάλεπτο να περιορισθεί στο 6-4.

Το Πανόραμα προσπάθησε από την αρχή να επιβάλλει τον ρυθμό του, αλλά, δεν κατάφερε να διατηρήσει την υπεροχή που είχε έως το 15΄ και στη συνέχεια, το ματς είχε τον χαρακτήρα ντέρμπι με αγωνιώδη εξέλιξη στο σκορ.

Καλή εμφάνιση από την Προσοτσάνη, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε ουσιαστικά στο τελευταίο ενάμιση λεπτό, όταν πήρε διαφορά 2 και εν συνεχεία 3 τερμάτων το Πανόραμα.

Αξιέπαινες όλες οι αθλήτριες και των δύο ομάδων για την προσπάθεια τους.



Τα πεντάλεπτα :  4-1, 6-2, 7-4, 8-7, 9-8, 10-10 ( ημίχρονο ), 13-13, 16-15, 18-16, 18-17,  19-17, 22-19. 

ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ  (Κουμιτσάρσκα): Κουτσιμανή, Νταντίρα, Αναστασιάδου, Κουρκουλάκη, Παπαδοπούλου Γ. 2,  Τσαρτσίου, Κυρικλίδου 3 , Ιωαννίδου, Αμανατίδου 2, Προκοπίδου 5, Λιούκα 1 , Καραβέλη 5, Λούρη , Τσαουσίδου 1, Κουλούρη , Παπαδοπούλου Α. 3

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ ( Δρανόβαλης ): Ράτσικα, Λεωνίδου,  Παύλου 3, Αμβροσιάδου 4 , Μελαδίνη, Σπυρίδου, Καλαϊτζίδου 1,  Ιωαννίδου, Λαζαρίδου, Μ.Σεβδίλη 6 , Κυριακίδου, Κουτσίδου, Σαμπαντζή 4 , Τσαλκίδου 1 , Δικμάνη.   


 

Διαιτητές : Βαγγελτζίκης-Τορνικίδης.

No comments