Διάκριση για την Μαρία Μεντεσίδου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διάκριση για την Μαρία Μεντεσίδου Πολυτιμότερη παίκτρια της προηγούμενης αγωνιστικής εβδομάδας για τον ΠΑΟΚ,  αναδείχθηκε η αθλήτρια του τμήματος χάντμπολ γυναικών, Μαρία Μεντεσίδου μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους δημοσιογράφους που είναι διαπιστευμένοι στον σύλλογο.

Η Ελληνίδα εξτρέμ, πέτυχε το ιστορικό 23ο τέρμα του ΠΑΟΚ Mateco, στη νίκη του Δικεφάλου επί της ισπανικής Rincon Fertilidad Malaga με 23-22, η οποία ήταν η πρώτη ελληνικής ομάδας σε προημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης αλλά και η μοναδική νίκη ελληνικής ομάδας επί ισπανικής σε συλλογικό επίπεδο γυναικείου χάντμπολ. 

Η Μαρία Μεντεσίδου συγκέντρωσε ποσοστό προτίμησης 60%. 

Για τη διάκριση της ως Winmasters MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, η Μαρία Μεντεσίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενη για τη διάκριση αυτή, η οποία ήρθε μέσω της ομαδικής δουλειάς. Από πλευράς μου προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Δουλέψαμε σκληρά για αυτά τα παιχνίδια και καταφέραμε να γράψουμε ιστορία. Τώρα στρεφόμαστε στο εγχώριο πρωτάθλημα και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την κατάκτηση του νταμπλ».No comments