Ο Διομήδης εξασφάλισε τα rapid τεστ από τον Δήμο Άργους-Μυκηνών και ετοιμάζεται να μπει ξανά στο γήπεδο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Διομήδης εξασφάλισε τα rapid τεστ από τον Δήμο Άργους-Μυκηνών και ετοιμάζεται να μπει ξανά στο γήπεδοΑρωγός στην προσπάθεια του Διομήδη Άργους στέκεται, έμπρακτα, ο Δήμος Άργους-Μυκηνών, από τον οποίο οι «Λύκοι» εξασφάλισαν τα rapid τεστ, που απαιτούνται -σε εβδομαδιαία βάση- ώστε οι Αργίτες να επιστρέψουν στις προπονήσεις. 

Το greekhandball.com ενημέρωσε (δείτε εδώ) μόλις χθες (07/01) πως ο Διομήδης βρισκόταν σε καλό δρόμο όσον αφορά στο ζήτημα των τεστ Covid-19 και ότι σύντομα θα μπει ξανά στο γήπεδο, γεγονός που αποδεικνύεται σήμερα (08/01).


Ακολουθεί η ανακοίνωση του Διομήδη:


«Ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος κάνει για μια ακόμα φορά πράξη τις δηλώσεις του για στήριξη του Διομήδη εξασφαλίζοντας τα απαιτούμενα rapid tests για τον εβδομαδιαίο έλεγχο παικτών-προπονητών, απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη των προπονήσεων σε αναμονή για την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος.

Σε μια χρονιά που ιδιαίτερα ο ερασιτεχνικός αθλητισμός πλήττεται σκληρά από την παρατεταμένη αγωνιστική απραξία είναι ευτύχημα να έχουμε στο πλευρό μας ανθρώπους όπως ο Δημήτρης Καμπόσος, που αφουγκράζεται τα προβλήματα και τις ανησυχίες της Διοίκησης και δηλώνει παρών κάθε στιγμή.

Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες δεν πρέπει και δε θα σταματήσουν. Όσο έχουμε όλους σας δίπλα μας οι Λύκοι θα συνεχίσουν να μας κάνουν όλους υπερήφανους!

Καλή αντάμωση σύντομα από κοντά!».

No comments