Στην Σαλαμίνα βρέθηκε ο Πρόεδρος της ΟΧΕ, Κώστας Γκαντής, για να συναντηθεί με τον Δήμαρχο και μέλη της ομώνυμης ομάδας χάντμπολ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Σαλαμίνα βρέθηκε ο Πρόεδρος της ΟΧΕ, Κώστας Γκαντής, για να συναντηθεί με τον Δήμαρχο και μέλη της ομώνυμης ομάδας χάντμπολ



Συζήτηση εφ' όλης της ύλης έγινε στην σημερινή (08/01) συνάντηση του Πρόεδρου της ΟΧΕ, Κώστα Γκαντή (σ.σ. ο ίδιος είχε εκφράσει ενδιαφέρον να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση) με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας, Γιώργο Παναγόπουλο, καθώς και με μέλη της ομάδας χάντμπολ της Σαλαμίνας.

Από την πλευρά του Δήμου δηλώθηκε πως θα συμμετέχει στον βαθμό που δύναται στην προσπάθεια της ομάδας της Σαλαμίνας όσον αφορά στην διενέργεια των rapid τεστ, αλλά και σχετικά με την κάλυψη εξόδων για τις μετακινήσεις, όπως επίσης και σε άλλους, συνολικά, τομείς. 

Εκπρόσωποι της ομάδας χάντμπολ της Σαλαμίνας θα συναντηθούν, επιπλέον, την Τρίτη (12/11, 11:00), με την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, για να συζητηθούν επίσης θέματα, που απασχολούν το σωματείο. 

No comments