Ξεκινάει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Χάος λόγω κορονοϊού - Ζωντανή μετάδοση από το NovaSports4 HD - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκινάει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Χάος λόγω κορονοϊού - Ζωντανή μετάδοση από το NovaSports4 HD



Ιδιαίτερο από κάθε άποψη θα είναι αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί, δίχως την παρουσία θεατών, στο διάστημα 13-31 Ιανουαρίου 2021, στην Αίγυπτο. Όχι μόνο διότι διοργανώνεται υπό συνθήκες πανδημίας, αλλά και επειδή για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν 32 Εθνικές ομάδες, χωρισμένες σε 8 ομίλους των 4 ομάδων.

Οι χαοτικές καταστάσεις, λόγω του κορονοϊού, φυσικά αποτελούν μέρος της καθημερινότητας των διοργανωτών. Η αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας είχε προγραμματιστεί να αφιχθεί στις 08/01 στο Κάιρο, ωστόσο 5 μέλη της ομάδας (1 αθλητής και 4 μέλη του προπονητικού επιτελείου) βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊο. Έτσι, το ταξίδι αναβλήθηκε και τελικά η άφιξή της αναμένεται αύριο (13/01). Η Εθνική Τσεχίας επίσης αναμένεται να αφιχθεί αύριο στην Αίγυπτο, αν και αρχικά είχε σχεδιαστεί να ταξιδέψει σήμερα (12/01). Εννέα αθλητές και 6 ακόμα μέλη της αποστολής βρέθηκαν θετικά στον Covid-19. Το Πράσινο Ακρωτήρι, από την άλλη, έχει επιβεβαιωμένα 7 κρούσματα κορονοϊού. 

Η Εθνική Γαλλίας μετράει 6 Παγκόσμιους τίτλους, περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα.

Το Μουντιάλ του χάντμπολ θα μεταδοθεί ζωντανά στην χώρα μας από το NovaSports4 HD. 


Aκολουθεί η δομή του τουρνουά:





No comments