Επιστολή της ΟΧΕ για επανεκκίνηση της Handball Premier και της Α1 Γυναικών στις 13-14 Φεβρουαρίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστολή της ΟΧΕ για επανεκκίνηση της Handball Premier και της Α1 Γυναικών στις 13-14 ΦεβρουαρίουΈγγραφο προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, απέστειλε η ΟΧΕ. Σε αυτό αιτείται την επανέναρξη των Πρωταθλημάτων Handball Premier και Α1 Γυναικών το Σαββατοκύριακο 13-14 Φεβρουαρίου 2021.


Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:


«Κύριε Υφυπουργέ,

Κατόπιν της έναρξης από τις αρχές του Ιανουαρίου 2021 των προπονήσεων των 2 ανώτερων κατηγοριών του αθλήματος μας - Handball Premier και Α1 Γυναικών - και ανακτώντας σιγά αλλά σταθερά τους ρυθμούς του αθλήματος μας, σας αποστέλλουμε το έγγραφο αυτό ως αίτημα μας προς έγκριση για την έναρξη των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου των ανωτέρω 2 κατηγοριών με ημερομηνία 13-14/2/2021.

Επίσης και προκειμένου να διασφαλίσουμε τις καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες για όλους τους εμπλεκόμενους, μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα σας αποστείλουμε νέο Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο προς έγκριση και προσαρμοσμένο στα δεδομένα της πορείας του Covid19.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε την ανταπόκριση σας.


Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής

Ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης».

No comments