Επιστολές θα συντάξει η ΟΧΕ για την βοήθεια προς τις ομάδες - Η επανεκκίνηση των Πρωταθλημάτων θα ζητηθεί, πιθανότατα, να οριστεί στα μέσα Φεβρουαρίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστολές θα συντάξει η ΟΧΕ για την βοήθεια προς τις ομάδες - Η επανεκκίνηση των Πρωταθλημάτων θα ζητηθεί, πιθανότατα, να οριστεί στα μέσα Φεβρουαρίου



Ολοκληρώθηκε το σημερινό (04/01) ΔΣ της ΟΧΕ, στο οποίο τέθηκαν επί τάπητος όσα συζητήθηκαν στις τηλεδιασκέψεις του Σαββάτου (02/01) σχετικά με την επανέναρξη προπονήσεων και Πρωταθλημάτων για την Handball Premier και την Α1 Γυναικών. 

Επιβεβαιώθηκε πως η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων τάσσεται υπέρ της επανέναρξης, καθώς και ότι αρκετά από τα σωματεία έχουν ήδη βρει λύσεις για την πραγματοποίηση των εβδομαδιαίων rapid τεστ, για τον κορονοϊό. 

Έτσι, αποφασίστηκε να σταλούν άμεσα επιστολές στις Περιφέρειες και τους Δήμους, όπου εδρεύουν τα σωματεία χάντμπολ των πρώτων κατηγοριών, καθώς και στον ΕΟΔΥ. Μέσω αυτών των επιστολών, η ελληνική Ομοσπονδία χάντμπολ θα ζητάει να στηριχθούν τα σωματεία από την τοπική αυτοδιοίκηση για την διενέργεια των τεστ, αλλά και για τις μετακινήσεις τους. Επιπλέον, θα σταλούν ευχαριστήριες επιστολές σε όσους Δήμους και Περιφέρειες έχουν ήδη βοηθήσει σωματεία χάντμπολ.

Πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι, στο χρονοδιάγραμμα που θα αποστείλει στους αρμόδιους φορείς, να ζητήσει επανεκκίνηση των Πρωταθλημάτων το δεύτερο Σαββατοκύριακο (13-14) του Φεβρουαρίου. Αυτό θα οριστικοποιηθεί στο επόμενο ΔΣ, που θα διεξαχθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας, όταν θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για την έναρξη των προπονήσεων των σωματείων.

Τέλος, οι υπεύθυνοι του λογιστηρίου της ΟΧΕ ενημέρωσαν το ΔΣ πως το ταμείο της Ομοσπονδίας μπορεί να καλύψει οριακά, για το επόμενο δίμηνο, τα πάγια έξοδα, την μισθοδοσία του προσωπικού και τις υποχρεώσεις/προετοιμασίες των Εθνικών ομάδων Ανδρών, Γυναικών και Εφήβων. 

No comments