«Καυτή» θα είναι η αυριανή (05/01) 'μέρα για την Πυλαία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Καυτή» θα είναι η αυριανή (05/01) 'μέρα για την Πυλαία



Ημέρα εξελίξεων πρόκειται να είναι η αυριανή (05/01) για την Πυλαία, κατά πληροφορίες του greekhandball.com, καθώς επίκεινται ραντεβού σε όλα τα επίπεδα. 

Στις 12:00, έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Πυλαίας - Χορτιάτη και Πρόεδρο του συλλόγου της Πυλαίας, Γιώργο Μπαμπαράτσα, ώστε να συζητηθεί το φλέγον ζήτημα των τεστ.

Στη συνέχεια, υπεύθυνοι της Πυλαίας θα συναντηθούν με τον Μπάμπη Ανανιάδη, για να συζητηθεί εκ νέου το ενδεχόμενο ανάληψης, έστω και προσωρινά, της τεχνικής ηγεσίας. Επαφές με τον πρώην παίκτη της ομάδας υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό και αύριο θα γίνει ακόμα μία, δεδομένου ότι τα γυμναστήρια είναι κλειστά και ίσως ο Ανανιάδης, που εργάζεται σ' ένα της περιοχής, δεχθεί να καθοδηγήσει, μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον, την ομάδα.

Ακολούθως, θα γίνει συνάντηση μ' έναν εκ των αρχηγών, πιθανότατα με τον Ανδρέα Ορφανουδάκη, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τους συμπαίκτες του, με σκοπό να συζητηθούν θέματα που τους αφορούν. Χθες (03/01), μάλιστα, είχαν τηλεδιάσκεψη, για να προετοιμαστούν, μεταξύ άλλων, και γι' αυτή την συνάντηση. 

No comments