Ριζικές αλλαγές στο ρόστερ του Φαίακα, που... πατάει γήπεδο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ριζικές αλλαγές στο ρόστερ του Φαίακα, που... πατάει γήπεδο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας



Άρδην αλλάζει, κατά πληροφορίες του greekhandball.com, το ρόστερ του Φαίακα Κέρκυρας. Οι νησιώτες, που έχουν εξασφαλίσει χρηματοδότηση από τον Δήμο για τα rapid τεστ, επιστρέφουν στο γήπεδο, για προπονήσεις, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όμως τα νέα πρόσωπα θα είναι αρκετά, σε σχέση με την τελευταία φορά, πριν από περίπου 2.5 μήνες.

Ο Γάλλος, Ρονάν Λε Πεγιέ και ο Σέρβος, Μάρκο Ντόσεν, αποχώρησαν από την ομάδα, από την οποία πρόκειται να φύγουν και άλλοι. Ο Φαίακας έχει έρθει σε συμφωνία με 4-5 αθλητές από τον Κερκυραϊκό και θα ενισχυθεί, επιπλέον, με παιδιά από το εφηβικό του τμήμα. Ακόμα, οι Τάσος Τσαμουρίδης, Αλέξανδρος Δούγιας, Γιάννης Γιαννακόπουλος αναμένεται να συνεχίσουν να αγωνίζονται με την φανέλα των Φαιάκων. Συζητήσεις εκκρεμούν με 4-5 ακόμα αθλητές, μεταξύ των οποίων ο Σπύρος Χερουβείμ, ο οποίος θα ενδιέφερε την Ανόρθωση, που ωστόσο δεν έχει επικοινωνήσει απευθείας μαζί του.

Το σύνολο θα κατευθύνουν ο Κώστας Μιχαλάκης, που είχε αναλάβει την γυναικεία ομάδα του Φαίακα, καθώς και ο Νίκος Πέρρος. Ο Μάκης Βάγιας, άλλοτε αρχηγός των Κερκυραίων, θα έχει επίσης ρόλο στο τεχνικό επιτελείο.

No comments