Αρβανίτης: «Είχαμε δύο ημίχρονα - Υπάρχει έλλειμμα αγώνων» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αρβανίτης: «Είχαμε δύο ημίχρονα - Υπάρχει έλλειμμα αγώνων»



Η Εθνική Ανδρών της Ελλάδας θα πρέπει να κρατήσει το πρώτο ημίχρονο του αγώνα της (ήττα με 31-21) με αντίπαλο την Σερβία και να αφήσει πίσω της το κακό δεύτερο, σύμφωνα με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιάννη Αρβανίτη, που τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε την συγκέντρωσή του στην επανάληψη. 

Δήλωσε: «Είχαμε δύο ημίχρονα, στο πρώτο ημίχρονο η ανησυχία μας ήταν μήπως δεν μπορέσουμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό της Σερβίας που προέρχεται από δύο δυνατά παιχνίδια. Αντέξαμε, προσπαθήσαμε, πήραμε κάποιες φάσεις, παίξαμε με μυαλό στην επίθεση, η άμυνα πάλεψε και χάσαμε κάποιες ευκαιρίες να είμαστε ακόμα πιο κοντά στο σκορ. Είχαμε ένα καλό ημίχρονο τηρουμένων των αναλογιών. 

Στο δεύτερο μέρος χάσαμε αυτή την συγκέντρωση, πήγαμε σε κακές και βιαστικές επιλογές. Από την στιγμή που άνοιξε το σκορ τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για να επιστρέψουμε στον αγώνα. Θεωρώ ότι υπήρξε έλλειμμα από τους αγώνες που δεν έχουμε. Οι αντίπαλοί μας ήταν σε αγωνιστική διαδικασία, εμείς έχουμε καθίσει καιρό, παρ' όλα αυτά έχουμε να πάρουμε πράγματα μαζί μας, όπως το πρώτο ημίχρονο και να αφήσουμε πίσω μας το κακό δεύτερο».

No comments