Μάλλιος: «Στα επόμενα παιχνίδια θα παρουσιάσουμε διαφορετικό πρόσωπο - Νίκη πάση θυσία στα δύο ματς με το Βέλγιο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μάλλιος: «Στα επόμενα παιχνίδια θα παρουσιάσουμε διαφορετικό πρόσωπο - Νίκη πάση θυσία στα δύο ματς με το Βέλγιο»



Ο αγωνιστικός ρυθμός επηρέασε την έκβαση του αγώνα (ήττα με 31-21) με αντίπαλο την Σερβία, επεσήμανε ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών της Ελλάδας, Χάρης Μάλλιος. Υπογράμμισε, επιπλέον, πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πρέπει να πάρει πάση θυσία δύο νίκες στα παιχνίδια κόντρα στο Βέλγιο.

Τόνισε: «Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Έχουμε να παίξουμε έναν χρόνο, οπωσδήποτε ο αγωνιστικός ρυθμός επηρεάζει την έκβαση ενός αγώνα. Οι Σέρβοι ήταν στην καλύτερη δυνατή τους κατάσταση και έχουν κάποιους παίκτες παγκόσμιας κλάσης. 

Δώσαμε πράγματα, βγάλαμε ενέργεια, αλλά δεν ήταν αντιπροσωπευτική η εικόνα μας, μπορούμε να παίξουμε περισσότερα καλά λεπτά σε αυτό το επίπεδο. Είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα παιχνίδια θα παρουσιάσουμε διαφορετικό πρόσωπο. Θα πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία τα δύο ματς με το Βέλγιο και να διεκδικήσουμε νίκες στην έδρα μας με τις άλλες δύο ομάδες, ειδικά με την Σερβία, αυτό πραγματικά το πιστεύω».

No comments