Πανοραμική προβολή από το μέλλον... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πανοραμική προβολή από το μέλλον...





Η Χριστουγεννιάτικη δράση της ΑΕΠ Πανόραμα, αποτελεί προβολή από το μέλλον και αξίζουν μπράβο τόσο στον 57χρονο Κατερινιώτη γιατρό Γιάννη Τερζίδη, Πρόεδρο του συλλόγου, άνθρωπο του αθλητισμού, όσο και στους συνεργάτες του στη Διοίκηση του Πανοράματος.
Μεταφέρουμε αυτούσια την, σχετική, δημόσια τοποθέτηση του συλλόγου :     

'' Οι προωθητικές ενέργειες του Χριστουγεννιάτικου καλαθιού της ΑΕΠ – Πανόραμα με χασταγκ #ΑΕΠ_ΠΑΝΟΡΑΜΑ ή #AEP_PANORAMA ξεκίνησαν στις 29 Νοεμβρίου με την προτροπή να σπάσουμε όλοι το κόκκινο ρόδι που θα περιέχονταν στο καλάθι μας, έτσι ώστε ο χρόνος να κυλήσει ομαλά με το νέο έτος. 

Τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου οι αναρτήσεις του ΔΣ στα social media στόχο είχαν να ευαισθητοποιήσουν το κοινό μας αλλά και την τοπική κοινωνία για τη σημασία της συλλογικότητας και της ενδυνάμωσης των αθλητών που απέχουν από τα γήπεδα. Με τη γνωστή φράση «Bah Humbug” του Ebenezer Scrooge από την Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Charles Dickens κοινωνήσαμε με δημιουργικό και γιορτινό τρόπο ότι τον Σκρουτζ η ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ δεν τον γνώρισε μια που πάντα είχε στο πλευρό της εταιρείες και άτομα που την στηρίζουν. 

Στις 5 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, η ανακοίνωση μας αφορούσε τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς αλλά και της ανταποδοτικότητας που ενέχει η αγορά ενός χριστουγεννιάτικου καλαθιού από οποιονδήποτε αναγνωρίζει τη συμμετοχική διά δράση που σχηματίζεται από ενέργειες που εργαλειοποιούν με ποιοτικό και ανταποδοτικό τρόπο κάθε προσφερόμενο ποσό προς όφελος των αθλημάτων. 

Ο στόχος είναι η αναγνώριση της προσφοράς των εθελοντών και η αύξηση της δημόσιας ευαισθητοποίησης στη συμβολή τους στην κοινωνία.  Η ανταποδοτικότητα μετράει στην τοπική κοινότητα με την εμπλοκή της σε δράσεις και αναμεταδίδεται ως παράδειγμα με τη συμμετοχή κι άλλων νέων και όχι μόνο ατόμων σε ενέργειες με αθλητικό περιεχόμενο. Με το ίδιο πνεύμα κορυφώθηκαν οι αναρτήσεις μας σε όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου έτσι ώστε να γνωρίσουμε στους αθλητές μας ότι ο συγγραφέας, η ηθοποιός, η φίλη, αλλά και ο Δήμαρχός μας γνωρίζουν, αναγνωρίζουν και μετέχουν στην προσπάθειά μας ακόμα και αυτή την περίοδο που τα γήπεδα μας είναι άδεια από αθλητές και θεατές. 

Ο χρόνος για εμάς ποτέ δεν σταμάτησε.

Οι τελευταίες αναρτήσεις εκτός από τις ευχές μας περιείχαν και πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή στα γήπεδα. Για τα τελευταία 10 καλάθια που έχουμε διαθέσιμα επιλέξαμε τη βασιλόπιτα ως το προσφερόμενο είδος μαζί με τα υπόλοιπα υλικά αγαθά αλλά και το γράμμα της ομάδας που έφτασε σε περισσότερα από 85 σπίτια σε όλη την Ελλάδα. Θεωρήσαμε σωστό να κοινωνήσουμε ότι η Α1 θα παίρνει μέρος στις προπονήσεις και το κόστος διαφοροποιείται όσον αφορά τα rapid test. Αναφέρουμε και κοινωνούμε στην κοινότητα μας αλλά και στους ακόλουθούς μας στα social media ότι 50 ευρώ ισοδυναμεί με περίπου 4 rapid test για οποιαδήποτε ομάδα θα επιστρέψει στα γήπεδα. 

Η πρόταση μας είναι να στηρίξουν οι φίλαθλοι τα υγιή σωματεία που εμπιστεύονται ώστε να καταφέρουμε να γεμίσουμε το 2021 στο χρόνο που η υγειονομική κρίση θα μας επιτρέψει με θεατές και χαρούμενους αθλητές.

Η επόμενη μας δράση θα σχετίζεται με το Savoir Vivre του καλού φιλαθλητή, έτσι ώστε πριν το αγωνίζεσθαι να υπάρχει ΠΑΝΤΑ το ΕΥ ''.



No comments