Αύριο (10/01) ανακοινώνεται η 16άδα της Εθνικής Ανδρών της Ελλάδας για Σερβία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αύριο (10/01) ανακοινώνεται η 16άδα της Εθνικής Ανδρών της Ελλάδας για Σερβία

Αύριο (10/01) θα ανακοινωθεί η 16άδα της Εθνικής Ανδρών της Ελλάδας, που θα ταξιδέψει στην Σερβία, για την αναμέτρηση της Τετάρτης (13/01) για τα προκριματικά του EURO 2022. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει από το ''Ελ. Βενιζέλος'' μεθαύριο (11/01).


Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της ΟΧΕ:


''Την Δευτέρα τα ξημερώματα αναχωρεί από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό το Βελιγράδι η Εθνική Ανδρών, προκειμένου την Τετάρτη στις 18:00 να αντιμετωπίσει την Σερβία στην πόλη Ζρένιανιν για τα προκριματικά του ΕURO 2022.

Στην αποστολή μετέχουν –ως αρχηγός και υπεύθυνος covid- το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Kώστας Βιολιτζής, οι προπονητές Γιάννης Αρβανίτης, Γιώργος Χαλκίδης, Στέλιος Αλεπουδέας, ο ιατρός Θανάσης Κουτής, οι φυσικοθεραπευτές Απόστολος Σκούρας, Παύλος Καλαβάζης και ο Διευθυντής Επικοινωνίας Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.


Από τους 18 παρακάτω αθλητές, θα αποφασιστεί αύριο μετά την τελευταία προπόνηση η τελική 16αδα που θα ταξιδέψει για Βελιγράδι:

Μυλωνάς, Δομπρής, Καλόμοιρος, Τζηράς, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου, Αραπακόπουλος (ΑΕΚ), Τσίλης, Κανδύλας, Πασσιάς, Μιχαηλίδης (Ολυμπιακός), Λιάπης (ΠΑΟΚ), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας), Μπόσκος (Διομήδης Άργους), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο), Κοτανίδης (Ανόρθωση- Κύπρος), Μάλλιος (Μπέσα- Κόσσοβο), Ευαγγελίδης (Σβερίν- Γερμανία)''.

No comments