Δημητρούλιας στο greekhandball.com: «Αποδώσαμε θέαμα και ουσία, μέσα από το ομαδικό πνεύμα - Οι τρεις νεαροί αθλητές μας διεκδικούν να είναι το μέλλον μιας ΑΕΚ υψηλών προδιαγραφών» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας στο greekhandball.com: «Αποδώσαμε θέαμα και ουσία, μέσα από το ομαδικό πνεύμα - Οι τρεις νεαροί αθλητές μας διεκδικούν να είναι το μέλλον μιας ΑΕΚ υψηλών προδιαγραφών»



Θέαμα και ουσία απέδωσε η ΑΕΚ με αντίπαλο την Πριστίνα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Σαββατοκύριακου (19, 20/12), επεσήμανε ο προπονητής της Ένωσης, Δημήτρης Δημητρούλιας, στο greekhandball.com, μετά από την πρόκριση των Κιτρινόμαυρων στους «16» του EHF European Cup. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην παρουσία των Κοτσιώνη, Στάθη, Μπαμπατζανίδη, οι οποίοι δήλωσε πως διεκδικούν επάξια να είναι το μέλλον μιας ΑΕΚ υψηλών προδιαγραφών, που θα στηρίζεται ακόμα περισσότερο στο ελληνικό στοιχείο.

Υπογράμμισε: «Θέλαμε να αποδώσουμε ένα συμπαγές ομαδικό πνεύμα στο παιχνίδι μας σε συνδυασμό με υψηλά ποσοστά κατοχής, άρα και πολλά τρεξίματα, ώστε να ευχαριστήσουμε όλον αυτόν τον κόσμο της ΑΕΚ και του χάντμπολ που θα μας παρακολουθούσε μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απραξίας. Προσεγγίσαμε τις αναμετρήσεις με τέτοιον τρόπο, ώστε όχι μόνο να εξασφαλίσουμε την πρόκριση, αλλά και να ικανοποιήσουμε το φίλαθλο κοινό.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση όλων των παιδιών να αποδώσουν στον αγωνιστικό χώρο θέαμα και ουσία, αυτό μπορούσε να συμβεί μόνο μέσα από το ομαδικό πνεύμα.

Εκτιμώ, επιπλέον, ότι η ομάδα έχει κάνει βήματα προόδου από το περασμένο καλοκαίρι, που ξεκινήσαμε και αυτά τα δύο παιχνίδια αντικατοπτρίζουν το γεγονός». 

Σχολίασε, επίσης, στην ιστοσελίδα μας: «Στους παραπλήσιους διπλούς αγώνες εναντίον της Βογκόσκα, την περασμένη σεζόν και μάλιστα έχοντας πλήρη αγωνιστικό ρυθμό, πήραμε μόνο αυτό που θέλαμε, την πρόκριση, αλλά δεν παρουσιάσαμε ένα συμπαγές σύνολο για τέσσερα ημίχρονα. Ωστόσο, όπως προανέφερα, αυτό έγινε κόντρα στην Πριστίνα και μάλιστα εμφατικά».

Κατέληξε τονίζοντας στο greekhandball.com: «Θέλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία, πρώτα απ' όλα, στον Χρήστο Κεδέρη, ένα παιδί που ξεκίνησε την σεζόν εκτός αποστολής στο πρώτο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό και τώρα που καλείται να καλύψει το μεγάλο κενό, που άφησε ο τραυματισμός του Κριστιάν Ουγκάλντε, το κάνει με εξαιρετικό επαγγελματισμό, καθώς παρουσιάζεται όλο και περισσότερο βελτιωμένος κάθε μήνα. 

Τέλος, οφείλω να συγχαρώ τους τρεις νεαρούς μας αθλητές,  Κώστα Κοτσιώνη,  Μιχάλη Στάθη και Δημήτρη Μπαμπατζανίδη, των οποίων η παρουσία όχι απλά δεν μείωσε την απόδοση της ομάδας, αλλά ήταν η επιπλέον ενέργεια, ώστε να παίξουμε και τα 60 λεπτά με πολλή διάθεση και αποτελεσματικότητα. Αποδεικνύουν σε όλους μας, μέσα από αυτή την αγωνιστική τους παρουσία, ότι διεκδικούν να είναι το μέλλον μιας ΑΕΚ υψηλών προδιαγραφών, που θα στηρίζεται ακόμα περισσότερο στο ελληνικό στοιχείο». 

No comments