Το 10 το καλό της Ροκάσα, στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το 10 το καλό της Ροκάσα, στο greekhandball.com

 

Με το κίτρινο μπλέ της Ροκάσα Γκραν Κανάρια είναι, πλέον, η Αγνή Ζυγούρα που φωτογραφήθηκε με την εμφάνιση της νέας ομάδας της για το greekhandball.com.

Η Αγνή προπονείται καθημερινά με την νέα ομάδα της, καθώς, στην Ισπανία ( όπως και σχεδόν σε όλη την άλλη Ευρώπη...) δεν ποινικοποιείται ο αθλητισμός ως υπαίτιος για ζητήματα δημόσιας υγείας, αρκεί φυσικά να ακολουθούνται συγκεκριμένα μέτρα από τις ομάδες και τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Επιλογή της στη φανέλα το νούμερο 10, το οποίο άλλωστε συνέπεσε να μην έχει άλλη συναθλήτρια της.


Η Καστοριανή διεθνής αθλήτρια, απολαμβάνει τις ημέρες της στο Τέλντε, πόλη με πληθυσμό 110.000 κατοίκων ( παρουσιάζει αύξηση σε ποσοστό 20% σε σχέση με το 2001, ενώ όλο το νησί κατοικείται από 850.000 ανθρώπους ) και είναι χαρούμενη και παράλληλα αφοσιωμένη στο χάντμπολ ενώ την βοηθά σημαντικά το γεγονός ότι έχει ικανοποιητική γνώση ισπανικών και έτσι καταφέρνει να συνεννοείται με προπονητή και συναθλήτριες αλλά και σε ζητήματα της καθημερινότητας της.

Το πρωτάθλημα στην Ισπανία αρχίζει και πάλι στις 16 Ιανουαρίου, με εντός έδρας αγώνα για την Γκραν Κανάρια που μετά από 6 αγωνιστικές είναι δεύτερη στην βαθμολογία του Β΄ Ομίλου της Α΄Κατηγορίας, όπου συμμετέχουν 16 ομάδες, μοιρασμένες σε 2 Ομίλους των 8. 

Το φωτεινό χαμόγελο της, ας δώσει ελπίδα και σε όσες και όσους υπηρετούν εντός συνόρων το ελληνικό χάντμπολ, ελπίζοντας ότι το ( καταστροφικό ) 2020 θα φέρει καλύτερες ημέρες....

No comments