«Πέταξαν» για Δανία οι Παπαματθαίου, Χρηστίδη - Δήλωσαν στο greekhandball.com: «Ελπίζουμε και διεκδικούμε να είμαστε το ζευγάρι του μεγάλου τελικού» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Πέταξαν» για Δανία οι Παπαματθαίου, Χρηστίδη - Δήλωσαν στο greekhandball.com: «Ελπίζουμε και διεκδικούμε να είμαστε το ζευγάρι του μεγάλου τελικού»



Με προορισμό το Κόλντινγκ της Δανίας αναχώρησαν σήμερα (01/12) οι Ιωάννα Παπαματθαίου, Ιωάννα Χρηστίδη, που θα «σφυρίξουν» στην ευρωπαϊκή γιορτή του χάντμπολ, στο EURO 2020 των γυναικών (3-20 Δεκεμβρίου), το οποίο θα φιλοξενηθεί στην σκανδιναβική χώρα.

Το greekhandball.com επικοινώνησε με το διαιτητικό δίδυμο και ευχήθηκε καλό ταξίδι και καλή τύχη. Οι δύο Ιωάννες δίνοντας κοινές απαντήσεις απάντησαν στην ιστοσελίδα μας σε σχετικά ερωτήματα, που τούς θέσαμε.

Αρχικά, δήλωσαν: «Εδώ και έναν μήνα προετοιμαζόμαστε σύμφωνα με τις οδηγίες της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Στα πλαίσια της προετοιμασίας πραγματοποιήθηκαν πέντε διαδικτυακά σεμινάρια, που αφορούσαν στους κανονισμούς ασφαλείας της διεξαγωγής του EURO, στους κανονισμούς παιχνιδιού και στη ''γραμμή'' διαιτησίας, που θα εφαρμοστεί στη διοργάνωση, στην ανάλυση φάσεων, καθώς και στη ψυχολογική προετοιμασία. 

Παράλληλα, ακολουθήσαμε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και ατομικής προπόνησης, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τους αγώνες και από τις 15/11 κάναμε Covid test κάθε 72 ώρες, σύμφωνα με τις οδηγίες του Οργανισμού Παγκόσμιας Υγείας και το πρωτόκολλο του EURO 2020».

Σχολίασαν, ακόμα, στην ιστοσελίδα μας: «Παρά τις δυσκολίες, που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, λόγω των υγειονομικών συνθηκών και του lockdown, νιώθουμε έτοιμες. Στο Κόλντινγκ θα συμμετάσχουμε σε παιχνίδια για τα γκρουπ C και D, στα οποία περιλαμβάνονται οι: Ολλανδία, Ουγγαρία, Σερβία, Κροατία / Ρουμανία, Νορβηγία, Γερμανία, Πολωνία. Οι ορισμοί γίνονται την προηγούμενη 'μέρα από την ημέρα των αγώνων και ως εκ τούτου δεν γνωρίζουμε, προς το παρόν, σε ποιά παιχνίδια θα οριστούμε».

Τόνισαν, επιπλέον, στο greekhandball.com: «Λόγω των καταστάσεων δεν είναι γνωστό κατά πόσο θα εμφανιστούν ή θα παραμείνουν πλήρεις οι ομάδες, άρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ξεκάθαρο φαβορί ή αουτσάιντερ. Δεδομένου ότι όλα τα διαιτητικά ζευγάρια είναι δυνατά, ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε, ελπίζοντας, δουλεύοντας και διεκδικώντας να είμαστε ένα από τα ζευγάρια, που θα παίξουν τον μικρό ή μεγάλο τελικό. 

Τα μέτρα ασφαλείας και διαμονής είναι ιδιαίτερα αυστηρά και έτσι δεν θα μάς δοθεί η ευκαιρία στον ελεύθερο χρόνο να περιηγηθούμε στην πόλη, ακόμη και να βγούμε από το ξενοδοχείο. Πάνω απ' όλα προέχει η ασφάλεια και η υγεία όλων.

Σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Και ευχαριστούμε, επίσης, την ΚΕΔ/ΟΧΕ και τους συντελεστές του αθλήματος για την υποστήριξη. Ευχή μας είναι να επιστρέψουμε όλοι, πρωτίστως υγιείς και το συντομότερο στους αγωνιστικούς χώρους και στα Πρωταθλήματα».

No comments