Δημητρούλιας στο greekhandball.com: «Φαβορί η CSM Βουκουρεστίου, όμως η ΑΕΚ αγαπά τις προκλήσεις - Μπορούμε να προκριθούμε και έχουμε τους τρόπους, για να το καταφέρουμε» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας στο greekhandball.com: «Φαβορί η CSM Βουκουρεστίου, όμως η ΑΕΚ αγαπά τις προκλήσεις - Μπορούμε να προκριθούμε και έχουμε τους τρόπους, για να το καταφέρουμε»

Η ΑΕΚ αγαπά τις προκλήσεις και μπορεί να προκριθεί με αντίπαλο την CSM Βουκουρεστίου, την οποία θα συναντήσει στην φάση των «16» του EHF European Cup, δήλωσε στο greekhandball.com ο προπονητής της Ένωσης, Δημήτρης Δημητρούλιας, ο οποίος ανέφερε, ακόμα, πως οι Ρουμάνοι είναι το φαβορί του ζευγαριού. 


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Δημητρούλια στο greekhandball.com


Αρχικά, τόνισε: «Οι νικητές κάνουν σχέδια και οι χαμένοι τα βάζουν με την τύχη τους. Είμαστε μία ομάδα που θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό, επομένως το πότε θα βρισκόταν απέναντί μας η CSM Βουκουρεστίου ίσως δεν έχει μεγάλη σημασία. Θα συσσωρεύσουμε όλες μας τις δυνάμεις, θα προετοιμαστούμε σκληρά, θα διαβάσουμε τον αντίπαλο σχολαστικά και θα πάμε να παίξουμε δύο τελικούς. Παρ' όλα αυτά, η CSM Βουκουρεστίου είναι η ισχυρότερη, πιθανότατα, ομάδα του θεσμού βάσει εμπειρίας και μπάτζετ».


-Υπάρχει φαβορί στο ζευγάρι σας;

«Για να είμαστε σαφείς και κατά κοινή ομολογία, το φαβορί είναι η CSM Βουκουρεστίου, όμως η Ευρώπη δεν έχει δει αρκετά την ΑΕΚ. Αυτή, λοιπόν, είναι μια ευκαιρία να αφήσουμε το στίγμα μας. Μια πιθανή πρόκριση απέναντι στην CSM θα προκαλέσει αίσθηση γύρω από το όνομά μας. Όπως είχα πει και κατά την περασμένη σεζόν, ούτε εμείς είμαστε, σίγουρα, μια κλήρωση που θα ήθελαν οι Ρουμάνοι».


-Θεωρείς ότι όποια ομάδα προκριθεί θα κατακτήσει το τρόπαιο; 

«Ναι, εκτιμώ ότι ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα έχει ιδιαίτερα αυξημένες πιθανότητες να βρεθεί στον τελικό. Επιπλέον, θα ήθελα να αναφέρω πως περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί γύρω από την υπόθεση Πλάθα, που αντίκρισε μπλε κάρτα στο δεύτερο ματς με αντίπαλο την Πριστίνα».


-Αν είχες την δυνατότητα να επιλέξεις, θα διάλεγες να συναντήσει η ΑΕΚ την CSM Βουκουρεστίου στην φάση των «16» ή στον τελικό, δεδομένων κιόλας των συνθηκών, λόγω της έλλειψης αγώνων;

«Δεν ξέρω τι θα αλλάξει μέχρι το Μάιο όσον αφορά στον αριθμό των αγώνων, που θα έχουμε στην... πλάτη μας. Δεν πρέπει να μεμψιμοιρούμε, αλλά να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, με σαφή προσανατολισμό πλέον. 

Η ομάδα έδειξε και την περασμένη αγωνιστική περίοδο ότι αγαπά τις προκλήσεις και έχει δίψα για διάκριση. Το σημαντικότερο για εμένα είναι, μόλις φτάσουμε στα παιχνίδια, να είναι σαφές σε όλους τους αθλητές μας ότι μπορούμε να προκριθούμε και έχουμε τους τρόπους να το καταφέρουμε μέσασε 120 λεπτά».

No comments