Τέλος οι τρεις ξένοι αθλητές, που είχαν παραμείνει στον Ολυμπιακό - «Παγώνουν» οι μεταγραφικές κινήσεις - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τέλος οι τρεις ξένοι αθλητές, που είχαν παραμείνει στον Ολυμπιακό - «Παγώνουν» οι μεταγραφικές κινήσεις


Παρελθόν αποτελούν από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com, οι τρεις ξένοι αθλητές, οι οποίοι είχαν παραμείνει στην ομάδα, μετά από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Καρασαββίδη. Συγκεκριμένα, οι Αλέξα Κλάγιτς, Νεμάνια Μιλοβάνοβιτς, Μάρκο Κόμπετιτς έλυσαν την συνεργασία τους με τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι πλέον δεν έχουν στο ρόστερ τους κανέναν αλλοδαπό παίκτη, αφού οι Γιόσιπ Ζάγια, Ζάρκο Τσούριτς είχαν αποχωρήσει μετά από την απομάκρυνση του Νέναντ Κλιάιτς.

Το δυσμενές περιβάλλον, λόγω του κορονοϊού, η ανασφάλεια που δημιουργείται εξαιτίας αυτού, αλλά και η απουσία, προς το παρόν, μιας σαφούς κατεύθυνσης οδηγούν τον Ολυμπιακό στην απόφαση να «παγώσει» μεταγραφικές κινήσεις που είχε στα... σκαριά, για να ενισχυθεί το σύνολο. Έτσι, λοιπόν, παίκτες που είχαν, κατά πληροφορίες του greekhandball.com, συμφωνήσει, βρίσκονται τώρα σε αναμονή. Το γεγονός αυτό, βέβαια, μπορεί να συνεπάγεται να... χαθούν τελικά, αν άμεσα δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο στο ελληνικό χάντμπολ και ο Ολυμπιακός, παράλληλα, να μπει εκ νέου σε διαδικασία αναζήτησης και επαφών.  

No comments