Συνεδριάζει η ΟΧΕ που θέλει την επανέναρξη των πρωταθλημάτων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνεδριάζει η ΟΧΕ που θέλει την επανέναρξη των πρωταθλημάτων


 Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΧΕ συνεδριάζει την Τετάρτη στις 2 μ.μ. ( με τηλεδιάσκεψη ), προκειμένου να πάρει αποφάσεις σχετικά με την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης, σε εφαρμογή της τελευταίας ΚΥΑ, να εκτιμήσει τις επόμενες κινήσεις, να συζητήσει ημερομηνίες για το χρονοδιάγραμμα των πρωταθλημάτων και να εξετάσει την ανάγκη να τροποποιηθούν οι υφιστάμενες προκηρύξεις.

Αναμφίβολα, η ΟΧΕ επιθυμεί να αρχίσουν και πάλι τα πρωταθλήματα, ωστόσο, θα κριθούν οι ημερομηνίες που είναι πρόσφορες ενώ θα αναφερθούν και τα συμπεράσματα των επαφών και της διαβούλευσης με τα σωματεία.

Η εξεύρεση λύσεων για την οικονομική ενίσχυση των ομάδων, ώστε να καλύψουν τα τεστ covid, είναι επίσης ένα ζητούμενο για την Ομοσπονδία, που αναμένεται ότι θα διατρανώσει την βούληση της για διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, σε πρώτη φάση, της Α1 Εθνικής Κατηγορίας σε Ανδρες και Γυναίκες. 

Η αίσθηση που υπάρχει στους συμβούλους της ΟΧΕ είναι ότι, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, η πλειονότητα των ομάδων θέλει να γίνουν τα πρωταθλήματα.


No comments