Στο προσκήνιο, ξανά, οι Μπάμπης Ανανιάδης, Βασίλης Σκανδάλης για την Πυλαία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο προσκήνιο, ξανά, οι Μπάμπης Ανανιάδης, Βασίλης Σκανδάλης για την Πυλαία



Στο προσκήνιο επανέρχονται, ξανά, σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com, οι Μπάμπης Ανανιάδης, Βασίλης Σκανδάλης, ως υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας της Πυλαίας, έπειτα από την αποχώρηση του Γιώργου Καρασαββίδη, που ανέλαβε τον Ολυμπιακό.

Ο πρώτος, που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, είναι πρώην αθλητής των Θεσσαλονικέων, ενώ ο δεύτερος είναι προπονητής στην γυναικεία ομάδα της Πυλαίας. Οι περιπτώσεις αμφότερων είχαν αξιολογηθεί και το καλοκαίρι, όταν είχε λυθεί η συνεργασία με τον Πάνο Γούσιο, που πλέον κάθεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Τελικά, ωστόσο, επιλέχθηκε, τότε, ο Γιώργος Καρασαββίδης. 

Η Πυλαία αναμένει απάντηση μέσα στα επόμενα 24ώρα από τον Μπάμπη Ανανιάδη, που εργάζεται σε γυμναστήριο και είναι άγνωστο ακόμα τι θα αποφασίσει ο ίδιος σχετικά με το μέλλον του. Από την άλλη, η περίπτωση του Βασίλη Σκανδάλη είναι επίσης σύνθετη, αφού, όπως προαναφέρθηκε, κατευθύνει ήδη το γυναικείο σύνολο. 

Επιπλέον, επαφή έχει γίνει και με ακόμα έναν τεχνικό από το Λεκανοπέδιο, όμως φαίνεται, με τα σημερινά (05/12) δεδομένα, πως η διοίκηση της Πυλαίας θα δείξει προτίμηση, για διαφορετικούς λόγους, σε προπονητή, ο οποίος δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη ή γύρω από εκείνη. 

No comments