Αρνητική απάντηση από τον Ανανιάδη στην Πυλαία - Στρέφεται σε άλλες λύσεις η ομάδα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αρνητική απάντηση από τον Ανανιάδη στην Πυλαία - Στρέφεται σε άλλες λύσεις η ομάδα

Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com, ο Μπάμπης Ανανιάδης στην Πυλαία, η οποία τού είχε προτείνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ανδρικού τμήματός της, έπειτα από την αποχώρηση του Γιώργου Καρασαββίδη. Ο πρώην αθλητής των Θεσσαλονικέων εργάζεται σε γυμναστήριο και αποφάσισε πως, λόγω των υποχρεώσεών του εκεί, δεν μπορεί να συνδυάσει την προπονητική, τουλάχιστον σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας.

Η περίπτωση του Βασίλη Σκανδάλη, για τον οποίο επίσης, όπως και για εκείνη του Ανανιάδη, είχε αποκαλύψει η ιστοσελίδα μας (δείτε εδώ) ότι συγκεντρώνει πιθανότητες, δεν έχει αποκλειστεί. Όμως, ο τεχνικός κατευθύνει την γυναικεία ομάδα της Πυλαίας και έτσι τα δεδομένα είναι αρκετά σύνθετα. Πάντως, διεξοδική συζήτηση, πέρα από μία απλή κουβέντα, δεν έχει γίνει μαζί του.

Πρόθεση της Πυλαίας, όπως έχει αναφερθεί ξανά, είναι να συμφωνήσει με προπονητή από την Θεσσαλονίκη ή από την ευρύτερη περιοχή της και πλέον, έπειτα από την εξέλιξη που αφορά στον Ανανιάδη, βρίσκεται στην αναζήτηση άλλων λύσεων.  

No comments