Το «αντίο» ομάδων στον Σωτήρη Ντάλα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το «αντίο» ομάδων στον Σωτήρη Ντάλα

Ομάδες του χάντμπολ αποχαιρέτησαν μέσω αναρτήσεών τους στο Facebook τον Σωτήρη Ντάλα, που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία μόλις 39 ετών...


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ


«Ένας νέος άνθρωπος από την ευρύτερη οικογένεια της Αναγέννησης Άρτας, ο Σωτήρης Ντάλας (τμήμα χάντμπολ) έφυγε από κοντά μας

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του...».


ΠΑΟΚ


«Ο ΠΑΟΚ και τα τμήματα χάντμπολ ανδρών και γυναικών εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του Σωτήρη Ντάλα για το χαμό του αγαπημένου τους προσώπου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει...»


ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ


«Δύσκολο και οδυνηρό το αντίο σε έναν νέο άνθρωπο γεμάτο όνειρα, φιλοδοξίες και διάθεση να προσφέρει. Ο Σωτήρης Ντάλας έφυγε τόσο νωρίς αφήνοντας μας όλους μουδιασμένους. 

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ την στήριξη του στο τουρνουά μας Danaon Cup. Διορατικός, αντιλήφθηκε εξαρχής τη σπουδαιότητα ενός τέτοιου τουρνουά δηλώνοντας παρών στα πρώτα του δύσκολα χρόνια που προσπαθούσε να καθιερωθεί.

Εκ μέρους όλης της οικογένειας του Διομήδη εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του για τον αδόκητο χαμό του και τη δυσαναπλήρωτη απώλεια του.

Καλό Παράδεισο φίλε Σωτήρη, θα σε θυμόμαστε πάντα».


ΠΥΛΑΙΑ


«Σύσσωμη η οικογένεια της Πυλαίας εκφράζει τη θλίψη της, για την απώλεια του Σωτήρη Ντάλα

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του

R. I. P ΣΩΤΗΡΗ».


ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ


«Εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του 39χρονου προπονητή της Αναγέννησης Άρτας, Σωτήρη Ντάλα, ας αναπαυθεί εν ειρήνη».


Η σελίδα θα ενημερώνεται...

No comments