Παπασταμάτης: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο - Η παρατεταμένη αργία του ερασιτεχνικού αθλητισμού θα οδηγήσει ίσως σε ανεπανόρθωτη ζημιά του» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παπασταμάτης: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο - Η παρατεταμένη αργία του ερασιτεχνικού αθλητισμού θα οδηγήσει ίσως σε ανεπανόρθωτη ζημιά του»



Δεν είναι μυστικό ότι η ΑΕΚ... κυνηγάει τον πρώτο της ευρωπαϊκό τίτλο και ο επικεφαλής του τμήματος χάντμπολ της Ένωσης, Σταμάτης Παπασταμάτης, παραδέχθηκε στο greekhandball.com πως στόχος είναι το τρόπαιο του EHF European Cup. Ο κ. Παπασταμάτης ανέφερε, επιπλέον, ότι η παρατεταμένη αδράνεια στον ερασιτεχνικό αθλητισμό ίσως να οδηγήσει σε ανεπανόρθωτη ζημιά του.

Aνέφερε στην ιστοσελίδα μας: «Ο προφανής μας στόχος είναι ο τελικός. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι έχουμε πλήρη και σοβαρή ομάδα, θέλουμε να πάμε στον τελικό και αυτή την φορά να κατακτήσουμε το τρόπαιο». 

Αν τελικά έρθει αυτή την σεζόν ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος της ΑΕΚ, επί των ημερών σας, τι θα σημαίνει αυτό για εσάς; «Θα είναι η επιβράβευση των κόπων μας, των προσπαθειών μας, μιας συνεχούς προσπάθειας που έχει ξεκινήσει εδώ και πέντε χρόνια. Θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο, για να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση».

Όσον αφορά τις δηλώσεις του κ. Αυγενάκη, σχολίασε στο greekhandball.com: «Η δική μου άποψη είναι πως ο ερασιτεχνικός αθλητισμός θα έπρεπε να επανεκκινηθεί με συγκεκριμένο πρωτόκολλο, το οποίο ακολουθεί και η ΑΕΚ, που παίζει ευρωπαϊκά ματς. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός θα έπρεπε να ξεκινήσει, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, διότι όλη αυτή η παρατεταμένη αργία του ερασιτεχνικού αθλητισμού θα οδηγήσει ίσως σε ανεπανόρθωτη ζημιά και σε αυτό θα πρέπει η Πολιτεία να δείξει πολύ μεγάλη προσοχή». 

No comments