Δομπρής: «Στόχος της ΑΕΚ είναι μόνο η κορυφή - Η Πριστίνα δεν μας... ξάφνιασε» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δομπρής: «Στόχος της ΑΕΚ είναι μόνο η κορυφή - Η Πριστίνα δεν μας... ξάφνιασε»

Η Πριστίνα δεν αιφνιδίασε την ΑΕΚ στο αποψινό (19/12, 37-19) παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, τόνισε ο Μπάμπης Δομπρής στο greekhandball.com. Σύμφωνα με τον αθλητή της Ένωσης, μάλιστα, το κλειδί για την νίκη των Κιτρινόμαυρων ήταν η ισχυρή τους άμυνα.

Υπογράμμισε στην ιστοσελίδα μας: «Παρά την αποχή από τον αγωνιστικό ρυθμό, δεν θα έλεγα ότι ξεκινήσαμε... μουδιασμένα το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν πολλές ειδικές καταστάσεις, με παίκτη λιγότερο ή περισσότερο, γεγονός που δεν μας άφησε να βρούμε ρυθμό. Το ξεπεράσαμε και βρήκαμε το δικό μας, υψηλό, τέμπο, το οποίο δεν μπόρεσε να ακολουθήσει η Πριστίνα. Μοιράσαμε τον χρόνο, πήραμε το αποτέλεσμα, που θέλαμε και κοιτάμε μπροστά. 

Όσον αφορά στη συνέχεια, θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει, τελικά, στη Handball Premier, καθώς και σε όλα τα ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα. Καλώς εχόντων των πραγμάτων να γυρίσουμε όλοι στα γήπεδα και να βρεθούν λύσεις. Σε αυτή την ομάδα, στόχος μας είναι μόνο η κορυφή, είτε στις εγχώριες, είτε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Η ΑΕΚ συνάντησε κάτι διαφορετικό σε σχέση με όσα είχε προετοιμάσει, πριν την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Πριστίνα; «Όχι, ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. ''Βγάλαμε'' αυτά που θέλαμε. Η Πριστίνα δεν μας... ξάφνιασε. Το αποτέλεσμα τα λέει όλα». 

Ποιό ήταν το κλειδί για την επικράτηση; «Το κλειδί για την νίκη ήταν η ισχυρή μας άμυνα, που μάς έδωσε εύκολες μπάλες, για να τρέξουμε στο τρανζίσιον, γιατί αυτή είναι άλλωστε η ταυτότητα της ΑΕΚ. Επιβάλλει τον ρυθμό της απέναντι σε κάθε αντίπαλο».

No comments