Καλόμοιρος: «Η... δουλειά δεν έχει τελειώσει - Oνειρευόμαστε τον πρώτο μας ευρωπαϊκό τίτλο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καλόμοιρος: «Η... δουλειά δεν έχει τελειώσει - Oνειρευόμαστε τον πρώτο μας ευρωπαϊκό τίτλο»

Η ΑΕΚ έχει αποκτήσει ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα, όμως δεδομένου ότι η Πριστίνα δεν θα παρατήσει το αυριανό (20/12) δεύτερο παιχνίδι, η αθηναϊκή ομάδα θα πρέπει να παρουσιαστεί και πάλι σοβαρή, δήλωσε στο greekhandball.com o παίκτης της Ένωσης, Γιάννης Καλόμοιρος, ο οποίος τόνισε ακόμα ότι οι Κιτρινόμαυροι ονειρεύονται τον πρώτο τους ευρωπαϊκό τίτλο.

Σχολίασε: «Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά από σχεδόν δύο μήνες απραξίας. Περιμέναμε πώς και πώς αυτό το ματς. Τον τελευταίο μήνα δουλεύουμε με συγκέντρωση πάνω στην Πριστίνα και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Θέλαμε να βρούμε ξανά τον ρυθμό μας, να τρέξουμε στο ανοικτό γήπεδο και το καταφέραμε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η... δουλειά δεν έχει τελειώσει, έχουμε ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα, αλλά αύριο θα πρέπει να παρουσιαστούμε και πάλι σοβαροί. Η Πριστίνα έδειξε και απόψε ότι είναι μια ομάδα με πάθος, δεν θα παρατήσει το αυριανό παιχνίδι».

Δήλωσε, επιπλέον: «Στην διοργάνωση θέλουμε να φτάσουμε έως τον τελικό και να διεκδικήσουμε τον πρώτο μας ευρωπαϊκό τίτλο, τον οποίο ονειρευόμαστε. Σε κάθε αγώνα δίνουμε το 100% μας, συνεχίζουμε δυνατά.

Στο πρώτο μισάωρο ήμασταν λίγο νευρικοί και αυτό οδήγησε σε κάποιες λάθος επιλογές. Παρ' όλα αυτά, στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού βγάζαμε καλές επιθέσεις». 

No comments