'' Το κοινότυπο αποδείχθηκε τόσο σημαντικό...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Το κοινότυπο αποδείχθηκε τόσο σημαντικό...''

 


Ο Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων έκανε ωραία προσπάθεια ώστε να κρατήσει σε εγρήγορση την κοινωνία της ομάδας του, με την παρουσίαση στο λογαριασμό του στο διαδίκτυο, τις απόψεις του τερματοφύλακα του Χρήστου Σοφικίτη, ο οποίος είναι στην 6η σεζόν στον σύλλογο, όπου έχει κερδίσει αναγνώριση, εκτίμηση και συμπάθειες.

Παρουσιάζουμε τις απόψεις του Χρήστου :

"Είναι δυο μήνες δύσκολοι γιατί  είμαστε μακριά από τα γήπεδα και από αυτό που αγαπάμε. Από τα μέσα Αυγούστου είχαμε ξεκινήσει μια προσπάθεια μαζί με τον προπονητή μας με πολλές προπονήσεις  και φιλικά παιχνίδια, για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται στο πρωτάθλημα.Δυστυχώς η διακοπή του πρωταθλήματος ήρθε όταν η ομάδα πήρε την πρώτη της νίκη και απέκτησε την απαραίτητη ψυχολογία για την συνέχεια.Οταν αρχίσει πάλι η αθλητική δραστηριότητα πράγμα που ελπίζω να γίνει σύντομα,  θα δουλέψουμε και πάλι σκληρά για να επανέλθουμε γρήγορα στο επίπεδο που ήμασταν και από εκεί και πέρα να γινόμαστε μέρα με την ημέρα καλύτεροι."

Τι σημαίνει για εσένα ο Α.Ο.Λεωνιδας Αγίων Αναργύρων ;

" Ο Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων είναι για εμένα   η οικογένειά μου. Αυτή θα είναι η έκτη συνεχόμενη χρονιά που θα αγωνίζομαι με τα χρώματα της ομάδας και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.Στόχος της ομάδας είναι να καθιερωθούμε στην Α2 κατηγορία, να φτιάξουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και από εκεί και πέρα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.Προσωπικός μου στόχος είναι μέσα από τις προπονήσεις να γίνομαι καλύτερος και να συμβάλλω και εγώ ώστε η ομάδα να πηγαίνει μόνο προς τα πάνω και να έχει επιτυχίες."

Για το 2021 τι εύχεσαι περισσότερο ;

" Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά και καλές γιορτές.Για το 2021 εύχομαι υγεία, κάτι πολύ κοινότυπο αλλά όπως αποδεικνύεται στις ημέρες που περνάμε πολύ σημαντικό. Να επανέλθει  γρήγορα η ζωή μας στην κανονικότητα της  και όλα αυτά που ζούμε να είναι μια ανάμνηση.Υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες σε όλους. Καλή αντάμωση στα γήπεδα." 

No comments