Μπακαούκας στο greekhandball.com : '' Καλό ταξίδι ΑΕΚάρα μου !! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπακαούκας στο greekhandball.com : '' Καλό ταξίδι ΑΕΚάρα μου !! ''

 


Η ΑΕΚ ξεκινά σήμερα την ευρωπαϊκή περιπέτεια της, με ζηλευτές φιλοδοξίες για την φετινή σεζόν, καθώς, υποδέχεται την Πρίστινα για το  EHF European Cup και το greekhandball.com  μίλησε με τον εμβληματικό αρχηγό της Ενωσης, Χριστόφορο Μπακαούκα, που έστω και αν είναι, πλέον...αντίπαλος ( αγωνίσθηκε κόντρα στην ΑΕΚ, στον τελευταίο αγώνα των δύο ομάδων πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος, ως παίκτης της Σαλαμίνας ), νιώθει το φτερούγισμα στην καρδιά του Αετού, πριν από κάθε τέτοια αναμέτρηση :      

'' Εύχομαι στην Αεκάρα μας καλή επιτυχία στη φετινή χρονιά στην Ευρώπη, με όμορφο ξεκίνημα με δύο νίκες τις οποίες μπορεί να πάρει  απέναντι στην Πρίστινα. Σίγουρα, στο ξεκίνημα του πρώτου αγώνα θα επηρεασθεί επειδή έχει να παίξει καιρό, αλλά, μετά το αρχικό και αναμενόμενο μούδιασμα, δεν θα έχει εμπόδια. Η ΑΕΚ δεν έχει κρύψει  ότι θέλει να κατακτήσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο και έχει  ποιοτικούς παίκτες ώστε να τα καταφέρει.Μένοντας  προσγειωμένη, σοβαρή, με προπόνηση και καλή  συγκυρία, ασφαλώς, μπορεί να το πετύχει ''.

Δεν το κρύβει, φυσικά, ότι θα ήθελε να είναι στο γήπεδο για αυτό το ματς :

'' Ποιός δεν θα ήθελε να είναι στο ΟΑΚΑ σε αυτόν τον αγώνα. Φυσικά και θα αισθανόμουν υπέροχα, ειδικά μάλιστα αν ήμουν μέσα από τις γραμμές, ως παίκτης. Μακάρι να είχε και κόσμο, γιατί ως παίκτης της ΑΕΚ περίμενα πως και πως αυτά τα ματς, καθώς, η παρουσία φιλάθλων μας έδινε επιπλέον κίνητρο. Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ και τα όνειρα της να γίνουν πραγματικότητα. Στο μεταξύ μας παιχνίδι, είδα μία πάρα πολύ ποιοτική ομάδα που παρά το μειονέκτημα της έλλειψης αγώνων, δεν αμφιβάλλω ότι θα βρεί ρυθμό. Με την νίκη και καλό ταξίδι στην Ευρώπη ΑΕΚάρα μου !! ''.

Τη σεζόν 2007-2008, ο Μπακαούκας συνέδεσε το όνομα του με την πρώτη νίκη της ΑΕΚ στα Κύπελλα Ευρώπης, με 30-29 σε βάρος της Ντιναμό Βουκουρεστίου, σημειώνοντας 12 γκολ.

Ωστόσο, το ατομικό του ρεκόρ στην Ευρώπη, είναι 13 τέρματα, όσα είχε πετύχει απέναντι στην Μπεσίκτας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 


Νίκος Δελαγραμμάτικας 

No comments