Οι κλήσεις της Εθνικής Ανδρών - Την Δευτέρα (28/12) ξεκινάει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι κλήσεις της Εθνικής Ανδρών - Την Δευτέρα (28/12) ξεκινάει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της



Είκοσι έναν αθλητές κάλεσε ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών της Ελλάδας, Γιάννης Αρβανίτης, για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, το οποίο ξεκινάει την Δευτέρα (28/12), ενόψει του αγώνα με αντίπαλο την Σερβία (13/01), για τα προκριματικά του EURO 2022. 


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΧΕ:


«Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Αρβανίτης κάλεσε 21 αθλητές για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών ενόψει της αναμέτρησης με την Σερβία (13/1) για τα προκριματικά του EURO 2022.

H προετοιμασία θα αρχίσει την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 18:00 στο ΟΑΚΑ, ενώ την Κυριακή όλοι οι εμπλεκόμενοι στην ομάδα θα υποβληθούν σε τεστ covid-19 στην Ευρωκλινική, ιατρικό υποστηρικτή της Ομοσπονδίας και των Εθνικών μας ομάδων.

Οι αθλητές που κλήθηκαν είναι οι: Τζηράς, Αραμπατζής, Δομπρής, Παπαδιονυσίου, Αραπακόπουλος, Μυλωνάς, Καλόμοιρος (ΑΕΚ), Τερλέτσκι, Τσίλης, Κανδύλας, Δεληχρήστος, Μιχαηλίδης, Πασσιάς (Oλυμπιακός), Λιάπης (ΠΑΟΚ), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας), Μπόσκος (Διομήδης Άργους), Καρακεχαγιάς (ΑΣΕ Δούκα), Μπουκοβίνας (Ε ς- Λουξεμβούργο), Μάλλιος (Μπέσα - Κόσσοβο), Κοτανίδης (Ανόρθωση - Κύπρος) Ευαγγελίδης (Σβερίν - Γερμανία)».

No comments