Ο Λέμος ελπίζει να... χορέψει σάμπα δύο παλιόφιλούς του - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Λέμος ελπίζει να... χορέψει σάμπα δύο παλιόφιλούς του

Δύο παλιόφιλούς του πρόκειται να συναντήσει στα παιχνίδια της ΑΕΚ με αντίπαλο την CSM Βουκουρεστίου, τον Φεβρουάριο, ο αθλητής της Ένωσης, Πατρίκ Λέμος. Οι συμπατριώτες του, Βραζιλιάνοι, Σελικάνι Τεϊξέιρα (31 ετών πλέι μέικερ) και Νάντες Κάμπος (30χρονος αριστερός ίντερ) αγωνίζονται στην ρουμανική ομάδα και σε λίγο καιρό οι τρεις τους θα ανταμώσουν και θα τα πουν ξανά...

Το greekhandball.com επικοινώνησε με τον Λέμος και εκείνος μάς είπε: «Μεγάλωσα στην ίδια πόλη με τον Νάντες Κάμπος, την Σορίσο (σ.σ. πρόκειται για Δήμο, που ανήκει στο Μάτο Γκρόσο, το οποίο βρίσκεται στην κεντρική-δυτική Βραζιλία) και γνωριζόμαστε από παιδιά. Είχαμε, μάλιστα, τον ίδιο προπονητή, τον Κριστιάνο Φριπ, ο οποίος ήταν εκείνος που ουσιαστικά μάς δίδαξε χάντμπολ. Πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο και μέχρι σήμερα διατηρούμε φιλική σχέση».

Οι δυο τους μίλησαν σήμερα, μετά από την κλήρωση; «Όχι, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα σχετικά με την κλήρωση, όμως πιστεύω ότι θα έρθουμε σε επαφή μέσα στις επόμενες ημέρες. Θα προσπαθήσω να τού... αποσπάσω πληροφορίες, αν και δεν ξέρω τι θα καταφέρω τελικά».

Όσον αφορά στον Τεϊξέιρα, ο 24χρονος πλέι μέικερ σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Με τον Σελικάνι (σ.σ. Τεϊξέιρα) δεν είμαστε τόσο κοντά, όσο με τον Νάντες (σ.σ. Κάμπος), αλλά επίσης γνωριζόμαστε. Έχω αγωνιστεί εναντίον του, ενώ αντίθετα με τον Κάμπος έχω υπάρξει συμπαίκτης σε τοπική ομάδα της πόλης μας, της Σορίσο. Επίσης, όταν εκείνοι έπαιζαν στην Εθνική Ανδρών της Βραζιλίας, εγώ ως πιο νέος αγωνιζόμουν σε άλλες ηλικιακές κατηγορίες της Εθνικής ομάδας». 

Θα πρέπει να τους προσέξει η ΑΕΚ; «Ναι, είναι και οι δύο καλοί παίκτες, με καλά χαρακτηριστικά, θα πρέπει να τους περιορίσουμε, γιατί μπορεί να μας κάνουν ζημιά, σκοράρουν και συνολικά μπορεί να γίνουν επικίνδυνοι».

No comments