Η ΑΕΚ θα συναντήσει το Σαββατοκύριακο (19, 20/12) την Πριστίνα με στόχο την επόμενη... κλήρωση του EHF European Cup - Οι δηλώσεις του Δημήτρη Δημητρούλια στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ θα συναντήσει το Σαββατοκύριακο (19, 20/12) την Πριστίνα με στόχο την επόμενη... κλήρωση του EHF European Cup - Οι δηλώσεις του Δημήτρη Δημητρούλια στο greekhandball.com


Το εμπόδιο της Πριστίνα φιλοδοξεί να ξεπεράσει η ΑΕΚ, η οποία θα αναμετρηθεί με αντίπαλο την ομάδα από το Κόσοβο αύριο (19/12) και μεθαύριο (20/12), στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του EHF European Cup. Τα παιχνίδια, τα οποία θα ξεκινήσουν στις 19:00, θα προβληθούν ζωντανά από το Cosmote Sport 6 HD. Απών, βεβαίως, θα είναι ο άσσος της Ένωσης, Κριστιάν Ουγκάλντε, που είχε υποστεί ρήξη χιαστών.

Η αποστολή των Κιτρινόμαυρων αποτελείται από τους: Μπάουερ, Κοσάνοβιτς, Παπαδιουνσίου, Τζηρά, Νικολαΐδη, Κεδέρη, Μυλωνά, Καλόμοιρο, Φλορίδο, Πλάθα, Δομπρή, Μπουνέτα, Ρέινα, Αραμπατζή, Λέμος, Αραπακόπουλο.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, σχολίασε σχετικά στο greekhandball.com: «Παρακολουθήσαμε την αντίπαλο και είμαστε προετοιμασμένοι να παίξουμε ενάντια σε μια σκληρή και αρκετά ''βαριά'' ομάδα, με χαρακτηριστικά εμφανώς διαφορετικά από εκείνα του δικού μας συνόλου. Η Πριστίνα βασίζεται στην ταχύτητα και στο δημιουργικό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Τους σεβόμαστε και σίγουρα θα αγωνιστούν με κίνητρο, άρα και επιδεικνύοντας υψηλή ανταγωνιστικότητα».

Τόνισε, ακόμα: «Για εμάς η πρόκριση είναι ο αδιαμφισβήτητος στόχος, ενώ παράλληλα θέλουμε να αποδώσουμε ποιοτικό και γρήγορο χάντμπολ, ώστε να ευχαριστήσουμε και όλους αυτούς που περιμένουν τόσο καιρό να δουν ξανά την ομάδα να αγωνίζεται».

Κατέληξε επισημαίνοντας στην ιστοσελίδα μας: «Είναι πολύ δύσκολο για μια ομάδα με τον δικό μας ρυθμό να επανέλθει μετά από μεγάλο κενό προπονήσεων και χωρίς αγώνες, όμως οι αθλητές μας έκαναν εξαιρετική δουλειά και εκτιμώ ότι είμαστε έτοιμοι να αποδώσουμε παιχνίδια υψηλής έντασης και ρυθμού».

No comments