Πελεκίδης στο greekhandball.com: «Πήραμε την απόφαση να μην κάνουμε πίσω και να παίξουμε, για διαφορετικούς λόγους» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πελεκίδης στο greekhandball.com: «Πήραμε την απόφαση να μην κάνουμε πίσω και να παίξουμε, για διαφορετικούς λόγους»


Ιδιαίτερες είναι οι συνθήκες προετοιμασίας του γυναικείου τμήματος του ΠΑΟΚ ενόψει των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων (20/11 και 22/11), στη Μάλτα, με αντίπαλο την Καβαλιέρι. Το greekhandball.com επικοινώνησε με τον προπονητή του Δικεφάλου του Βορρά, Δημήτρη Πελεκίδη, ο οποίος υπογράμμισε πως τα παιχνίδια δεν θα είναι εύκολα και πως οι Ασπρόμαυροι πήραν την απόφαση να αγωνιστούν, για διαφορετικούς λόγους. 

Τόνισε: «Τα κορίτσια συνεχίζουν να γυμνάζονται ατομικά, λόγω των περιορισμών. Περίπου 20 ημέρες βρίσκονται εκτός γηπέδου, το διάστημα δεν είναι ούτε μεγάλο, αλλά ούτε και μικρό. Η Καβαλιέρι είναι ομάδα χαμηλότερης δυναμικής, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα παιχνίδια θα είναι εύκολα, αφού οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές και η ομάδα μας, όπως και η δική τους, δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό. Η προετοιμασία αυτή την περίοδο είναι πολύ ιδιαίτερη. Παρ' όλα αυτά, πήραμε την απόφαση να μην κάνουμε πίσω και να παίξουμε, για διαφορετικούς λόγους». 

Σχολίασε, επιπλέον, στην ιστοσελίδα μας: «Για την αντίπαλο δεν έχουμε αρκετά στοιχεία και πληροφορίες. Εκείνη δεν έχει παίξει καν, ακόμα, στο Πρωτάθλημα και έτσι έχουμε εικόνα μόνο από κάποιες αναμετρήσεις της κατά την περασμένη σεζόν. Δεν γνωρίζουμε, επίσης, εάν προπονούνται ή όχι. Στα παιχνίδια, πάντως, απέναντί της, θα κάνουμε διαχείριση, με σκοπό βέβαια να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μέχρι στιγμής είμαστε πλήρεις».

No comments