Ντόνλιν: «Δίκαιη η απόφαση της συμμετοχής των ΗΠΑ στο Παγκόσμιο - Έχουμε ποιότητα και μπορούμε να φανούμε ανταγωνιστικοί» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ντόνλιν: «Δίκαιη η απόφαση της συμμετοχής των ΗΠΑ στο Παγκόσμιο - Έχουμε ποιότητα και μπορούμε να φανούμε ανταγωνιστικοί»

Ένας από τους παίκτες της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, που πρόκειται να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αιγύπτου, το 2021, είναι ο δίμετρος, Άντριου Ντόνλιν, ο 28χρονος πίβοτ της ισπανικής, Αντεμάρ, που μετέχει στο Πρωτάθλημα της Ασομπάλ. Ο ίδιος μίλησε στην ιστοσελίδα, as.com, σχετικά με την επικείμενη συμμετοχή των ΗΠΑ, στο Παγκόσμιο.

Επεσήμανε: «Είναι πολύ ευχάριστα τα νέα αναφορικά με το ότι θα αγωνιστούμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, 30 χρόνια μετά από την τελευταία μας συμμετοχή. Είμαι λάτρης του ράγκμπι, όμως όταν μπήκα στην Στρατιωτική Ακαδημία (σ.σ. υπηρετεί στην αεροπορία της χώρας του) έμαθα για το χάντμπολ και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Επρόκειτο να παίξουμε προκριματικά κόντρα στον Καναδά, στη Γροιλανδία και στο Πουέρτο Ρίκο. Οι ΗΠΑ είναι η καλύτερη Εθνική ομάδα από τις τρεις, καθώς επίσης και η τελευταία Πρωταθλήτρια στη ζώνη Νότιας Αμερικής και Καραϊβικής. Θεωρώ ότι η απόφαση για την συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο ήταν δίκαιη.

Δεν πηγαίνουμε στην Αίγυπτο, για να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο, όμως έχουμε ποιότητα και έτσι μπορούμε να φανούμε ανταγωνιστικοί».


Πηγή: as.com (δείτε εδώ)

No comments