Ανδρέου: «Θέλουμε να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους και να έχουμε μια πολύ καλή ευρωπαϊκή παρουσία» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανδρέου: «Θέλουμε να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους και να έχουμε μια πολύ καλή ευρωπαϊκή παρουσία»


Συνέντευξη στην ιστοσελίδα, allinsports.com.cy, έδωσε ο Πρόεδρος της Sabbianco Ανόρθωσης, Ανδρέας Ανδρέου και το greekhandball.com αναδημοσιεύει μέρος αυτής. 

Ο κ. Ανδρέου δήλωσε: «Έχουμε κάνει ριζικές αλλαγές σε ξένους. Οι άνθρωποι, όμως, που πίστεψαν από την αρχή σ’ αυτό το πρότζεκτ έμειναν στην ομάδα, αν και από άλλα πόστα. Κάναμε προσθήκες από την κυπριακή αγορά, Μάριος Μηνά (πρώην τερματοφύλακας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και νυν της Εθνικής), Αντρέα Φωτίου (πρώην αθλητή του Παρνασσού), αλλά και του Γιώργου Χριστοδούλου ο οποίος αγωνιζόταν στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο. Και μαζί με το υφιστάμενο ρόστερ τους Χρήστο Αργυρού, Ιούλιο Αργυρού, Αντρέα Ιωάννου, Ορέστη Λεοντίου, Κύπρο Ξενοφώντος, κάναμε μια πολύ ισχυρή ομάδα. Ο προπονητής μας, Γιώργος Ζαραβίνας, έκανε τα... μαγικά του. Έφερε έξι διεθνείς από την Ελλάδα, τους Νίκο Κρητικό, Μάριο Μωραΐτη, Στάθη Κεσίδη, Στέλιο Ασβεστά, Κώστα Μιμίκο, Κώστα Κοτανίδη και Νίκο Τότο. Δεν ήταν εύκολο να έρθουν, αλλά επειδή στην ομάδα προπονητής είναι ο Γιώργος Ζαραβίνας ήρθαν. Γνωρίζοντας πως εδώ θα κάνουν πρωταθλητισμό, θα αγωνιστούν στην Ευρώπη και δεν θα κάνουν διακοπές».

Τόνισε, επιπλέον: «Για την ώρα, η ομάδα είναι αήττητη. Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος και ξεκινήσαμε τον δεύτερο με νίκη επί του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου. Στα θετικά είναι πως όλα τα ντέρμπι τα δώσαμε εκτός έδρας και είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς που τα ντέρμπι τα έχουμε, στον δεύτερο γύρο, στο ΑΤΙ, στην έδρα μας. Από την πρώτη στιγμή το σλόγκαν μας ήταν ''μόνο στην κορυφή''. Δεν έχει αλλάξει κάτι και θέλουμε να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους φέτος και να έχουμε μια πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη».

Ανέφερε, ακόμα: «Οι αγώνες με την Νόβε Βέσελι Τσεχίας θα γίνουν στην Κύπρο το διήμερο 20/21 Νοεμβρίου. Ζητήσαμε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να γίνουν οι αγώνες στην Κύπρο, αφού λόγω κορονοϊού η Τσεχία είναι στην Γ’ κατηγορία. Θα αγωνιστούμε στην έδρα μας, στο ΑΤΙ και μάς δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είναι δύσκολο, γιατί η Νόβε Βέσελι είναι σε πιο υψηλό επίπεδο, αλλά με την ομάδα που χτίσαμε φέτος θεωρούμε ότι αν βρεθούμε σε καλή 'μέρα μπορούμε να φτάσουμε στην πρόκριση».

Πηγή: allinsports.com.cy (δείτε εδώ)

No comments