Στ. Σταμούλης: «Αυτό το Παγκόσμιο να είναι μια νέα αφετηρία για το ελληνικό χάντμπολ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στ. Σταμούλης: «Αυτό το Παγκόσμιο να είναι μια νέα αφετηρία για το ελληνικό χάντμπολ»



Το Παγκόσμιο των Εφήβων, που πρόκειται να διεξαχθεί στην Αττική στο διάστημα 16-29 Aυγούστου 2021, μπορεί να είναι μια νέα αφετηρία για το ελληνικό χάντμπολ, ανέφερε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χάντμπολ Εφήβων και Α’ Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ, Στέφανος Σταμούλης. 

Δήλωσε: «Η ένταξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χάντμπολ στο Εθνικό Πρόγραμμα Δράσεων και Εκδηλώσεων Ελλάδα 2021, αποτελεί τεράστια επιτυχία και ταυτόχρονα στρατηγικής σημασίας κίνηση για την οποία δουλέψαμε μαζί με το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Ευχαριστούμε τον κ. Λευτέρη Αυγενάκη για την αμέριστη υποστήριξη του αιτήματος μας προς την Επιτροπή «Ελλάδα 2021». 

Η ένταξη του Παγκοσμίου στις Εθνικές δράσεις για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση προσδίδει ένα άλλο κύρος στην διοργάνωση, η οποία πλέον θα έχει έναν Πανεθνικό χαρακτήρα που ξεφεύγει από τα αθλητικά πλαίσια. Παράλληλα, αυτή η εξέλιξη θα μας βοηθήσει καταλυτικά στην υλοποίηση του πλάνου μας για την προβολή της διοργάνωσης τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδος. Το σλόγκαν του παγκοσμίου «Handball Revolution» μόνο τυχαίο δεν είναι, είχαμε εξ’ αρχής στοχεύσει αυτό το Παγκόσμιο να είναι μία νέα αφετηρία για το ελληνικό χάντμπολ».

No comments