''Handball Revolution'' στο Παγκόσμιο Εφήβων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

''Handball Revolution'' στο Παγκόσμιο Εφήβων

 



Επειτα από πρόταση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, προς την Επιτροπή '' Ελλάδα 2021 '' εντάσσεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  Χάντμπολ  Εφήβων στο Εθνικό Πρόγραμμα Δράσεων και Εκδηλώσεων.

Η είδηση είναι θετική, όπως κάθε αναφορά στην προβολή του αθλήματος και στη μεγαλύτερη σύνδεση του με το κοινωνικό γίγνεσθαι, πέρα και πάνω από προσωπικές απόψεις.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ Εφήβων θα διεξαχθεί στην Αττική 16-29 Αυγούστου 2021 με την συμμετοχή 32 χωρών που έχουν προκριθεί.

Οι ξένοι συμμετέχοντες ( αθλητές, προπονητές, διαιτητές, παράγοντες ) θα ξεπερνούν τους 1.000.

Το σύνθημα μάλιστα της διοργάνωσης θα είναι '' Handball Revolution '', ακριβώς για να τιμηθεί και αν προβληθεί και η επέτειος συμπλήρωσης 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη του αθλήματος.

Η ένταξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χάντμπολ Εφήβων στο Εθνικό Πρόγραμμα Δράσεων και Εκδηλώσεων Ελλάδα 2021, θα προβάλλει στις ξένες αποστολές την πορεία της χώρας μας αυτά τα 200 χρόνια, συνδέοντας τα ιδανικά του αθλητισμού με τα σπουδαία εθνικά μηνύματα και τα κατορθώματα της Επανάστασης του 1821, τα οποία έδωσαν το έναυσμα για ανάλογους αγώνες στον υπόλοιπο κόσμο.  




No comments