Ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι μόνος ( ούτε ) στη Μάλτα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι μόνος ( ούτε ) στη Μάλτα


Την 14μελή αποστολή του ΠΑΟΚ στην Μάλτα, αποτελούν οι αθλήτριες : Ολιατς, Τσικνάκη, Γκάτζιου, Ζυγούρα, Σαμολαδά, Μπατζαρακούδη, Χατζηπαρασίδου, Καραχαρίση, Σεβδίλη, Γιοβανόφσκα, Στογιάνοβιτς, Παναγιωτίδου, Μεντεσίδου, Νίκολιτς.

Κοντά στον ΠΑΟΚ στα παιχνίδια του με την Καβαλιέρι, θα είναι ένας από τους βασικούς χορηγούς του, ο Δημήτρης Νάκος, που έχει δημιουργήσει το ταξιδιωτικό πρακτορείο Prima Holidays, καθώς, έχει δεσμούς με την Μάλτα και αυτές τις ημέρες συνέπεσε να βρίσκεται στο νησί.

Το ενδιαφέρον τους για τον ΠΑΟΚ έδειξαν, ανεξάρτητα από συλλογικές προτιμήσεις, μόνιμοι κάτοικοι της Μάλτας ελληνικής καταγωγής.

Στη Μάλτα ζούσαν μόνιμα 20 ελληνικές οικογένειες  ( ενώ ο αριθμός των Ελλήνων αυξήθηκε θεαματικά στην εποχή της κρίσης και υπολογίζεται ότι τώρα είναι στο νησί σχεδόν 2.500 συμπατριώτες μας ), που όπως όλοι ασφαλώς, αναγνωρίζουν ότι η απόφαση του ΠΑΟΚ να δώσει αυτά τα ματς, αποτελεί κίνηση υψηλού συμβολισμού, σε μία δύσκολη εποχή για την Ελλάδα και ιδιαίτερα για την Θεσσαλονίκη και την Μακεδονία μας, ειδικά εάν υπολογίσει κανείς δύο, επιπλέον, παραμέτρους  : Την περίοδο που προηγήθηκε δίχως προπονήσεις και τα αυξημένα έξοδα.

Χίλια μπράβο στον ΠΑΟΚ ! 


No comments