Χασεκίδης: «Θέλουμε ακόμα μία σοβαρή εμφάνιση την Κυριακή» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χασεκίδης: «Θέλουμε ακόμα μία σοβαρή εμφάνιση την Κυριακή»



Μόνο αν δεν... κατέβει στο γήπεδο, θα χάσει την πρόκριση στην φάση των «16» του EHF European Cup ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επιβλήθηκε κατά κράτος, χθες (20/11), της Καβαλιέρι και επικράτησε με 30 γκολ διαφορά (16-46). 

Σε αυτό το μήκος κύματος κινούνται οι δηλώσεις του εφόρου του Δικεφάλου του Βορρά, Δημήτρη Χασεκίδη, στο acpaok.gr. Ο κ. Χασεκίδης ήδη ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην πρόκριση, αν και αυτή, ακόμα, τυπικά, δεν έχει επιτευχθεί. Αύριο (22/11, 19:00 η ώρα Ελλάδας), άλλωστε, πρόκειται να διεξαχθεί η δεύτερη αναμέτρησή των Θεσσαλονικέων με αντίπαλο την Καβαλιέρι, στην Μάλτα, όμως το ματς θα έχει, πιθανότατα, διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ανέφερε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την υπερπροσπάθεια, που κάνει το τελευταίο διάστημα, και αυτή η πρόκριση είναι πολύ σημαντική και συμβολική σε μία τέτοια περίοδο. Την αφιερώνουμε σε όλο τον Σύλλογο, στην πόλη μας την Θεσσαλονίκη, η οποία περνάει δύσκολες ώρες, στον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, στον μεγάλο χορηγό μας, κ. Αντώνη Τσαλόπουλο, και ιδιαίτερα τον κ. Ιβάν Σαββίδη, για την στήριξη που παρέχει στο τμήμα μας. 

Θέλουμε ακόμα μία σοβαρή εμφάνιση την Κυριακή, η οποία θα μας δώσει ακόμα περισσότερη θετική ψυχολογία, και στην κλήρωση της Τετάρτης να μπορέσουμε να έχουμε έναν αντίπαλο, τον οποίο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε επί ίσοις όροις για την πρόκριση στους ''16''. Δεν σταματάμε εδώ, θα προσπαθούμε η ομάδα μας να γίνεται όλο και καλύτερη».

No comments