Μιχαλάκης: «Το Πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών θα ξεκινήσει - Στόχος του Φαίακα παραμένει η διεκδίκηση της ανόδου» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μιχαλάκης: «Το Πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών θα ξεκινήσει - Στόχος του Φαίακα παραμένει η διεκδίκηση της ανόδου»



Την αισιοδοξία του σχετικά με ότι το Πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί εξέφρασε ο 29χρονος προπονητής του Φαίακα Κέρκυρας, Κώστας Μιχαλάκης, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα, «Η Κέρκυρα Σήμερα». Μέρος τους αναπαράγει η ιστοσελίδα μας από το kerkyrasimera.gr (δείτε εδώ). Ο Μιχαλάκης είναι Κερκυραίος, γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών των νησιωτών.

Ο τεχνικός των Φαιάκων, που ακόμα δεν έχει κάνει το ντεμπούτο το ως πρώτος προπονητής της γυναικείας ομάδας, τόνισε: «Το Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει. Μπορεί τον Φεβρουάριο, ίσως τον Μάρτιο, αλλά πάντως θα ξεκινήσει. Και μάλιστα με δεδομένη την εμπειρία των παρελθόντων χρόνων και του κορονοϊού, η διάρκειά του δεν θα ξεπεράσει τους δύο μήνες και θα ολοκληρωθεί γρήγορα». 

Επεσήμανε, ακόμα: «Η καθυστέρηση της έναρξης του Πρωταθλήματος και οι ειδικές συνθήκες, που επικρατούν, δεν αλλάζουν τον στόχο μας, που είναι η διεκδίκηση της ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία. Οι προπονήσεις συνεχίζονται διαδικτυακά 3 ώρες την εβδομάδα και οι αθλήτριες ακολουθούν, επιπλέον, ειδικό θεραπευτικό πρόγραμμα για ώμους-χέρια και πόδια, καθώς και πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, που περιλαμβάνει ατομικό τρέξιμο και ποδήλατο».

No comments