Μεγάλη πρόκριση και για τον Παρνασσό Στροβόλου- Με δυο ομάδες η Κύπρος στους 32 του EHF European Cup - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεγάλη πρόκριση και για τον Παρνασσό Στροβόλου- Με δυο ομάδες η Κύπρος στους 32 του EHF European Cup


Μεγάλες στιγμές ζει από χθες το κυπριακό χάντμπολ, αφου μετά την Ανόρθωση, την πρόκριση για τους 32 του EHF European Cup ανδρών πήρε και ο Παρνασσός Στροβόλου, αποκλείοντας την Ιταλική Ρέιμοντ Σάσσαρι Σαρδηνίας, με μια νίκη 29-25 το Σάββατο και μια γλυκιά ήττα 28-27 χθες το βράδυ.

Αν και ο Παρνασσός του Παναγιώτη Στουμπη, που πέτυχε 6 τέρματα, ξεκίνησε καλά παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ με 2-4, όμως στη συνέχεια οι Ιταλοί ανέκαμψαν, για να προηγηθούν στο ημίχρονο με 15-12. 

Στο δεύτερο μέρος ο Παρνασσός μπήκε αρκετά δυνατά με αποτέλεσμα στο 38ο λεπτό να μειώσει σε 17-16, με το σκορ να πηγαίνει γκολ-γκολ μέχρι το τέλος, με την ομάδα από τον Στρόβολο να φτάνει στην πρόκριση στους 32, παρά την ήττα με 28-27.

Παρνασσός (Σ. Ζωγράφος) : Μιχαηλίδης 6, Στούμπης 6, Νικηφόρου 5, Παπακυπριανού 3, Εβδοκίμοφ 2, Δημοσθένους 2, Χριστοδούλου 2, Λάζαριν 1, Γιαννόπουλος, Χατζησωτηρίου, Κωνσταντίνου, Στυλιανού, Χατζηδάκις, Ταρτίος (τ), Ρούσσος (τ), Μακρής (τ).



No comments