Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στους 16 του EHF European Cup γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στους 16 του EHF European Cup γυναικών




Με τη χθεσινή ολοκλήρωση, των αγώνων του 3 γύρου του EHF European Cup γυναικών, οριστικοποιήθηκε η λίστα των 16 ομάδων που μαζί με τις πρωταθλήτριες Ελλάδας του ΠΑΟΚ, θα μπούν στην κλήρωση της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου στα γραφεία της EHF στη Βιέννη, που θα βγάλει τα 8 ζευγάρια που θα παλέψουν για μια θέση στα προημητελικά της διοργάνωσης.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, περιμένουν να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες σχετικά με την κλήρωση και πιο συγκεκριμένα να βγούν τα γκρούπ δυναμικότητας και αν θα υπάρξει διαχωρισμός σε γεωγραφικές ζώνες των ομάδων, κάτι που αναμένεται να γίνει γνωστό, το αργότερο έως αύριο Τρίτη 24 Νοεμβρίου.

Στην κλήρωση η Ισπανία μπαίνει με 4 ομάδες, η Κροατία με 3 ομάδες, ενω οι Τουρκία θα μπεί με 2 ομάδες. Αναλυτικά οιι ομάδες που πήραν την πρόκριση είναι οι: 

ΠΑΟΚ (Ελλάδα), Rocasa Gran Canaria, Rincon Fertilidad Malaga and Club Balonmano Elche, Club Balonman Atletico Guardes (Ισπανία), HC Lokomotiva Zagreb, ZRK Bjelovar, HZRK Grude (Κροατία), Muratpasa Belediyesi SK, Yalikavaksports Club (Τουρκία), SPONO Eagles (Ελβετία), Jomi Salerno (Ιταλία), HC Galychanka Lviv (Ουκρανία), COR Victoria-Berestie (Λευκορωσία), DHC Slavia Praha (Τσεχία), ZRK Naisa Nis (Σερβία).


 

No comments