«Πετάει» για Μάλτα αύριο (19/11) ο ΠΑΟΚ - Η δήλωση της Ζυγούρα στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Πετάει» για Μάλτα αύριο (19/11) ο ΠΑΟΚ - Η δήλωση της Ζυγούρα στο greekhandball.com



Πλήρης θα ταξιδέψει για την Μάλτα η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία πρόκειται να αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια (20/11 και 22/11) την Καβαλιέρι, στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του EHF European Cup. Ο Δικέφαλος του Βορρά «πετάει» αύριο (19/11) το πρωί, μέσω Αθήνας. Σήμερα (18/11), μάλιστα, όλα τα μέλη της αποστολής υποβλήθηκαν σε rapid tests για τον κορονοϊό και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Η αθλήτρια των Θεσσαλονικέων, Αγνή Ζυγούρα, τόνισε στο greekhandball.com: «To ξεκίνημά μας, στην ευρωπαϊκή μας πορεία, στην τρέχουσα σεζόν, θα γίνει κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Το Πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας του γυναικείου χάντμπολ της Μάλτας, στο οποίο θα συμμετάσχει η Καβαλιέρι, δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Ωστόσο, η προσεχής μας αντίπαλος προπονείται κανονικά όλο αυτό το διάστημα, στη διάρκεια του οποίου ισχύει lockdown στην Ελλάδα.

Δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα της ομάδας, καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμο βίντεο, οπότε η... γνωριμία μας θα γίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι ελάχιστες πληροφορίες, που έχουμε, δείχνουν ότι πρόκειται για βατή ομάδα, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, καθώς με τα λόγια δεν κερδίζονται παιχνίδια. 

Σίγουρα είμαι χαρούμενη, που μάς δίνεται η ευκαιρία να παίξουμε ξανά και να ''σπάσουμε'' αυτό το μεγάλο διάστημα αποχής, που προβλέπεται ότι θα έχουμε από τα γήπεδα. Εύχομαι να παίξουμε δύο όμορφα παιχνίδια, χωρίς τραυματισμούς και να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

No comments