Η Φλένσμπουργκ έσωσε την παρτίδα στο φινάλε - Ό, τι συνέβη στα αποψινά (18/11) ματς του Τσάμπιονς Λιγκ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Φλένσμπουργκ έσωσε την παρτίδα στο φινάλε - Ό, τι συνέβη στα αποψινά (18/11) ματς του Τσάμπιονς Λιγκ

 

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας (18/11), στο Τσάμπιονς Λιγκ των ανδρών, αναμενόταν να είναι το Φλένσμπουργκ - Μέσκοβ Μπρεστ και πράγματι επιβεβαίωσε τις προβλέψεις, καθώς με γκολ του αθλητή των γηπεδούχων, Φρανζ Σέμπερ, οι Γερμανοί έσωσαν την παρτίδα (29-29, 13-11 το ημίχρονο) με την... κόρνα της λήξης. Πριν από αυτή την ισοπαλία, η Φλένσμπουργκ είχε νικήσει τους Λευκορώσους και στις έξι συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων μέσα στα τελευταία τρία χρόνια. Τα δύο τέρματα ήταν η μεγαλύτερη διαφορά, υπέρ της Φλένσμπουργκ, στο παιχνίδι. Ωστόσο, χάρη στα 7 γκολ από τους Πάνιτς, Μπαρανάου, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να γείρουν με το μέρος τους την πλάστιγγα στο τελευταίο λεπτό. Παρ' όλα αυτά, ο Σέμπερ δεν επέτρεψε να φύγουν με τους δύο βαθμούς από την Γερμανία.  

Για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2016, η Μότορ επικράτησε σε δύο διαδοχικά παιχνίδια, στη διοργάνωση, αυτή την φορά κόντρα στην PPD Ζάγκρεμπ (23-24). Η κροατική ομάδα έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει τους πρώτους της βαθμούς.  

Από το 2007 είχαν να συναντηθούν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση η Πόρτο και η Παρί Σεν Ζερμέν. Μετά από 13 χρόνια, λοιπόν, οι Γάλλοι, που μετρούσαν τρεις ήττες και μία μόλις νίκη, στο χειρότερο ξεκίνημά τους στην ιστορία τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, επικράτησαν με 31-34. Ο Μικέλ Χάνσεν ήταν ο κορυφαίος σκόρερ της αναμέτρησης, με 9 γκολ, στην 600η του εμφάνιση στη διοργάνωση.



Εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Τέλεκομ Βέζπρεμ, που κυριάρχησε με 33-27 της Άαλμποργκ, η οποία προηγούνταν με 18-16 στο ημίχρονο, όμως δεν μπόρεσε να διατηρήσει τον ρυθμό της σε υψηλά επίπεδα και στην επανάληψη. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Τέλεκομ Βέζπρεμ, της οποίας ο τερματοφύλακας, Βλάντιμιρ Κουπάρα, είχε 22 επεμβάσεις (45% αποτελεσματικότητα), στη Δανία.

No comments