Pregame: Σαλαμίνα - ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Σαλαμίνα - ΑΕΚ



Με στόχο το απόλυτο των νικών στον πρώτο γύρο (ρεπό στην 7η αγωνιστική), η ΑΕΚ θα συναντήσει αύριο (17/10, 18:30) στη Σαλαμίνα την ομώνυμη ομάδα, για την 6η στροφή της Handball Premier, στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, στην ιστορία τους. 

Ο αθλητής της Ένωσης, Μπάμπης Δομπρής (26χρονος πλέι μέικερ), τόνισε στο aek.gr: «Αντιμετωπίζουμε μία ακόμα ομάδα, η οποία βρίσκεται ξεκάθαρα σε διαφορετικό επίπεδο σε σχέση μ' εμάς. Αυτό που θέλουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όπως αυτό με την Σαλαμίνα, είναι να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που θέτουμε ως ζητούμενα στις προπονήσεις και να κρατήσουμε την ενέργεια και τα τρεξίματά μας σε υψηλό επίπεδο, ανεξαρτήτως του αντιπάλου».

Στην 16άδα της ΑΕΚ δεν συμπεριλήφθηκαν οι Ουγκάλεντε, Μυλωνάς, Αραπακόπουλος, Μπαμπατζανίδης, Στάθης, Κοτσιώνης, ενώ αντίθετα κλήθηκαν οι νεαροί, Δικαιούλιας, Κοβάνης.

Από την άλλη, ο παίκτης των νησιωτών, Νίκος Χιώτης (40χρονος πίβοτ), ανέφερε στο greekhandball.com: «Στόχος μας στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ είναι να αποκτήσουμε επιπλέον εμπειρία ως ομάδα και να δοκιμαστούμε κυρίως αμυντικά απέναντι σε σαφώς υψηλότερου επιπέδου αθλητές. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το ματς με την ΑΕΚ και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όπως θα πρέπει να κάνουμε πάντα άλλωστε».

Από την 16άδα της Σαλαμίνας θα απουσιάσει, πιθανότατα, ο Ηλίας Αποστολίδης, εξαιτίας προσωπικών λόγων.

No comments