Pregame: Δούκας - Ολυμπιακός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Δούκας - Ολυμπιακός

Το σερί των νικών του θα επιδιώξει να διευρύνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει αύριο (17/10, 17:30), στο «Δαΐς», τον Δούκα, για την 6η αγωνιστική της Handball Premier. H ομάδα των Εκπαιδευτηρίων προέρχεται από εκτός έδρας ήττα (44-27) κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ οι Ερυθρόλευκοι προέρχονται από εντός έδρας νίκη (33-20) με αντίπαλο τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας

Ο αθλητής του Δούκα, Διογένης Αποστολίδης (24χρονος αριστερός ίντερ), σχολίασε στο greekhandball.com: «Το αυριανό ματς αποτελεί ευκαιρία για την ομάδα μου, ώστε να ανέβει ένα ακόμα σκαλί όσον αφορά στο επίπεδο και στον ρυθμό του παιχνιδιού της. Σεβόμαστε την πολλή μεγάλη αξία του αντιπάλου. Παρ' όλα αυτά, μπαίνουμε κάθε φορά στον αγωνιστικό χώρο με στόχο την νίκη, το ίδιο θα πράξουμε και αύριο. Εύχομαι επιτυχία και στις δύο ομάδες».

Πλήρεις θα παραταχθούν οι Κυανόλευκοι.

Από την άλλη, ο παίκτης των Πειραιωτών, Μάρκο Τερλέτσκι, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Στο παιχνίδι με τον Δούκα, θέλουμε την τέταρτη νίκη και οφείλουμε να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί. Θέλουμε να βελτιώσουμε μερικά σημεία του παιχνιδιού μας, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα.  Περιμένουμε ένα δυνατό ματς και πιστεύω ότι θα πετύχουμε το στόχο μας».

Δίχως απουσίες αναμένεται να παρουσιαστεί και ο Ολυμπιακός.

No comments