Pregame: Ζαφειράκης Νάουσας - Πυλαία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Ζαφειράκης Νάουσας - Πυλαία



Ο Ζαφειράκης Νάουσας φιλοξενεί αύριο (17/10, 18:00) την Πυλαία, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Handball Premier. Η ομάδα του Κώστα Δεληγιάννη προέρχεται από εκτός έδρας ήττα (27-23) με αντίπαλο τον Αερωπό Έδεσσας, ενώ εκείνη του Γιώργου Καρασαββίδη από εντός έδρας νίκη (21-20) κόντρα στη Δράμα.

Ο αθλητής του Ζαφειράκη, Σοφοκλής Τσάτσας (24χρονος πίβοτ), δήλωσε στο greekhandball.com: «Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς, διότι το θετικό αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά για την δύσκολη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Γνωρίζουμε ότι η Πυλαία είναι μια έμπειρη ομάδα, η οποία βασίζεται στα δικά της παιδιά. Όλη την εβδομάδα έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά γι' αυτό το παιχνίδι και θεωρώ πως η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα είναι η νικήτρια».

Ενδέχεται να απουσιάσει ο Χατζηγεωργίου, λόγω τραυματισμού. Η συμμετοχή του ή μη θα κριθεί αύριο.

Από την άλλη, ο παίκτης των Θεσσαλονικέων, Βαγγέλης Πιστόλας (27χρονος αριστερός ίντερ), επεσήμανε στην ιστοσελίδα μας: «Το παιχνίδι κόντρα στον Ζαφειράκη είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. Μετά το παιχνίδι με την Δράμα το ηθικό μας έχει ανέβει, έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε τα πατήματά μας και δουλεύουμε σκληρά και με τον ίδιο ρυθμό έντασης στις προπονήσεις μας. Το γήπεδο της Νάουσας είναι ιδιαίτερο λόγω του μεγέθους του, αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Έχουμε παίξει δύο φιλικά με την ομάδα της Νάουσας, όταν ακόμα δεν είχαν τους δύο ξένους παίκτες τους. Ωστόσο, μέσα στην εβδομάδα, στις προπονήσεις μας, δουλέψαμε και στο κομμάτι της αντιμετώπισής τους. Ελπίζω να γίνει ένας καλός και ''καθαρός'' αγώνας και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα, που μας αξίζει, δηλαδή την νίκη».

Για την Πυλαία είναι πιθανό να μην είναι διαθέσιμος, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Κωστακίδης. Τραυματίας είναι ο Αντωνιάδης.

No comments