Pregame: Πυλαία - Φαίακας Κέρκυρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Πυλαία - Φαίακας Κέρκυρας



Η Πυλαία φιλοξενεί αύριο (24/10, 17:00) τον Φαίακα Κέρκυρας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Handball Premier. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τον Ζαφειράκη Νάουσας (23-23), ενώ οι νησιώτες από εντός έδρας νίκη κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας (24-22). 

Ο αθλητής της Πυλαίας, Ηλίας Ελέτα (21 ετών αριστερός εξτρέμ), δήλωσε στο greekhandball.com: «Το παιχνίδι θα είναι ντέρμπι, καθώς είμαστε κοντά στη βαθμολογία και θέλουμε και οι δύο τους πόντους της νίκης, για να κλείσει ιδανικά το πρώτο μέρος της σεζόν. Ο Φαίακας είναι ψυχωμένος μετά την νίκη του ενάντια στoν Αερωπό Έδεσσας και από την άλλη εμείς κάθε παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι στην άμυνα και πιο ψύχραιμοι στην επίθεση, γεγονός που φαίνεται από τα χαμηλά σκορ, που είχαμε στα τελευταία δύο παιχνίδια. Προσαρμοζόμαστε όλη την εβδομάδα στις τακτικές του Φαίακα και πιστεύω πως άμα έχουμε το ίδιο πάθος που είχαμε ενάντια στη Δράμα, η σκληρή μας δουλειά θα ανταμειφθεί».

Απών θα είναι ο τραυματίας, Αντωνιάδης.

Από την άλλη, ο προπονητής του Φαίακα, Μάνος Κουμαραδέλης, σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Αύριο, μας περιμένει ένα δύσκολο ματς, στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα μας έχει ένα αρνητικό σερί απέναντι στην Πυλαία, που καλούμαστε να ''σπάσουμε''. Έχουμε δουλέψει πολύ όλη την εβδομάδα, για να κλείσει ο πρώτος γύρος με νίκη».

Επιπλέον, ο παίκτης των Κερκυραίων, Αντώνης Κόντης, υπογράμμισε στο greekhandball.com: «Πιστεύω πως δεν έχουμε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ μας, ωστόσο η Πυλαία έχει το πλεονέκτημα λόγω έδρας. Θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Όποιος είναι περισσότερο συγκεντρωμένος θα πάρει το θετικό αποτέλεσμα».

Πλήρης θα παρουσιαστεί η ομάδα του Ιονίου.

No comments